Cel mai bine te duci tu la bancă si îi intrebi ce o fi asa de greu ca si cu angajarea la Pepco, fa si tu ceva du te alearga intreaba ca pentru tine o faci, nimeni nu stie mai bine ca banca comisioanele pe care le percepe, ai vazut ca fiecare i ti spune altceva unu 5 lei altul 150 lei, si nu o sa te faci deloc de rîs, angajatele bancii pentru asta sunt platite sa ajute clientii, deci mergi luni la banca transilvania si intreaba i, si la pepco la fel du-te tu si intereseaza te acolo fa ceva, nu astepta raspunsuri pe TPU, ca noi nu stim.
Iti ia comision de administrare a contului curent de 5 lei pe luna, adica 60 lei pe an.
Insa cardul de salariu de la ING nu are niciun comision. https://ing.ro/persoane-fizice/carduri-si-conturi/card-complet
Stii sigur? Cineva mi-a spus de 150 de lei. nu vreau ss ma duc sa ma fac de ras acolo.
Deci, eu iti spun cu mana pe inima ca iti ia comision de 5 lei pe luna de administrare. Asta o stiu pentru ca si eu am un card de debit la Transilvania. 150 de lei pe luna un comision e prea mult, nu exista asa ceva.
Cel mai bine, du-te la o banca Transilvania si intereseaza-te de toate comisioanele ce ti le impun. Dar mai bine du-te la un ING. Acolo nu iti impun comisioane, daca vii cu salariul la ei.