| Bianca_2501 a întrebat:

eu am nevoie de bani cat mai urgent. Are cineva idee cum pot sa fac rost de 400 de lei noi in 2 zile? sad Credeti-ma ca este foarte urgent. Si nu le pot cere parintilor.Este o treaba complicata. Si nu va ganditi la droguri sau chestii din astea...este vorba de o firma stupida care distribuie cosmetice, si am ramas datoare. Va rog!

Răspuns Câştigător
| manuelaaa a răspuns:

Scuza-ma am citit 2 luni...in 2 zile e cam greu, dar poti incerca totusi.eu zic sa vorbesti totusi cu parintii, dar daca crezi ca sunt asa de neintelegatori ai putea sa faci in felul urmator: le ceri parintilor 50 de lei pentru scoala(inventezi ce ti-am zis mai jos), imprumuti de la mai multti prieteni cate 20 de lei(care trebuie insa sa ii dai inapoisad)poti imprumuta de la bunici(care sunt de obicei foarte detreaba)...nu stiu ce sa zic. daca as fi in locul tau, sincer, le-as spune parintilor.cred ca ceea ce ai facut tu nu a fost intentionat sau nu te-ai asteptat la situatia asta, asa ca le poti explica si le poti promite ca le vei da bani inapoi din economiile tale, sau din alocatie cu timpul. funditahee hee?

14 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

E foarte greu vorbeste cu parintii! decat sa faci o prostie mai bine le explici lor cum sta treaba, te vor certa probabil dar te vor si ajuta!

| ioanionel a răspuns:

Vorbeste cu parinti tai, vor intelege, nu te pune singura in situati si mai stupide, daca observi printre randuri ai promit deja propuneri indecente, legal nu ai cum sa castigi atatia bani in doua zile, si nici sa te imprumuti de la cineva nu e usor, suntem in luna ianuarie, unde nici vanzarile in magazine nu prea merg, finca nu sunt bani dupa sarbatori, dapai sa te imprumute cineva cu suma asta, si sa "cersesti" mici imprumuturi de la colegi si prieteni pana se strange suma cred ca este mai umilitor decat a vorbi cu parinti tai!

| ταξιδιώτης a răspuns:

Nu e cazul sa faci compromisuri sau sa te umilesti in fata altora, vorbeste cu parintii tai sigur te vor certa insa nu te vor lasa

| manuelaaa a răspuns:

Ai putea cere imprumut de la prieteni, nu de la 1 400 de lei de la mai multi, mai putin.sau ai putea sa le spui parintilor ca ai nevoie de niste bani pentru o culegere la scoala sau ceva de genul(asa ai lua o parte)iar apoi sa le spui ca ai uitat sa platesti fondul scolii si al clasei...sau tot felul de scuzehappy multa bafta:*

| florinell a răspuns:

Buna Bianca, intotdeauna cea mai buna solutie e adevarul, vorbeste cu parintii tai si spune-le adevarl, nu ii mintii ca iti trebuie la scoala, ca parintii pe lumea acesata nu sunt alti oameni, ei intotdeauna ne inteleg, iar daca parintii tai nu au acea suma si nici nu pot face rost de ea, atunci poti apela la rude, prieteni, sau incearca sa negociezi cu acea societate sa platesti in rate.Numai bine!

| Eff a răspuns:

thinking
poti spala parbrizuri in intersectii
sau poti canta la chitara in metrou...
... ceea ce ar fi complicat daca nu ai chitara
sau daca nu stii sa canti

vinde ceva de prin casa. televizorul, frigiderul, cainele...gasesti tu ceva

| Babushka a răspuns:

Du ceva la amanet o bijuterie sau mai multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba-ti toti prietenii, colegii, roaga-i sa te imprumute, nu ai cum sa faci rost de 400 RON in 2 zile, sa fim seriosi, si nici imprumut la banca n-ai cum sa faci (sau daca ai peste 18 ani, poate poti), sau apeleaza la vreo bunica, ruda, orice, in care sa ai incredere. Succes, sper sa o rezolvi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai

| FAQ1 a răspuns:

Deci sincer legal n-ai cum sa faci...straight face ilegal exista milioane de moduri dar nu merita mai bine vorbesti cu parintii pentru ca sunt sigur ca o sa inteleaga

| Mikisan a răspuns:

Ar fi ceva, dar nu stiu daca iti convine, dar stii cum se spune, vremurile disperate cer masuri disperate.winking Cu prostitutia ai putea face 400 lei in 2 zile, chiar mult mai multhee hee. Scuze, cam banala solutia, dar chiar nu stiu altfel, incearca sa imprumuti de la mai multe persoane.

| Radulescu_Anton_1982 a răspuns:

Buna, Bianca. Cred ca te pot ajuta.
Daca intrebarea mai este de actualitate, da-mi un mesaj pe antonradulescu@gmail.com

| baba_5562 a răspuns:

Iti zic eu cum poti face bani du-te la produs sau fa videochatwinkingbaftahappy

| naty85 a răspuns:

Contacteaza-ma la adresa de mess studio. xlive si poate te pot ajuta