X6 o fi oare de nivelul tau? zic si eu!
acum depinde si ce X6 este evident ca unul din 2009 e una si alta modelul nou
ieri ma contraziceam cu un amic si mi-a dat de inteles cu argumente ca mai bine optez pentru o masina din grupul VAG fata de asiaticele pe care le cumpar eu de obicei care-s scumpe la piese OEM, zic bine atunci, am una in cap care-mi place este vorba despre VW arteon motorizarea 280 cp turbo-benzina an 2021/2022, nu costa decat 38k euro sh mai ieftina ca un x6 acelasi an si chiar mi-as permite-o si nu in rate! dar daca ma gandesc mai bine e tot un VW care peste inca 2-3 ani va valora NIMIC, caci si noua a costat peste 60k 3 ani mai tarziu la jumatate, 3 ani mai tarziu... 5000 euro va face
in rest chiar daca este dor in mintea ta, pana la urma e preferinta ta fata de acest X6, oricum multi nu si-l permit daca nu stiai asta, si oameni care castiga mai mult de 1500 de euro aici, o masina nu implica doar pretu ei de cumparare ci multe alte costuri : rca, impozit, asigurare pe an, costuri mentenanta etc
ideal ar fi sa ti-o permiti si pe langa asta ca sa iti iei o masina buna in care sa nu bagi bani, ca tot vrei o masina premium, atunci costa! daca iei o masina lamaie care este ieftina la anii ei, atunci va costa mai mult sa o repari in scurt timp!
succes
Numai dacă ai început să faci deja 10.000 de euro pe lună din canalul ăla de Youtube pe care postezi muzică furată de pe Tiktok.
Venitul tau e 1500 de euro și vrei să-ți faci rata tot pe 1500 euro? Cu 2 luni de munca?
Pe lângă că ar fi cea mai proasta decizie pe care ai putea sa o iei, nu îți dă aprobă nimeni leasing când rata e tot venitul tau.
Ieri vreai sa te apuci de You Tube alaltaieri sa-ti cumperi o masina de facut tigari, acum visezi cai verzi pe pereti.
Troll.
andreiscripcaru întreabă: