| Dianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa19 a întrebat:

Îmi poate spune cineva dacă pot sa obțin vreun card de cumpărături online dar fără sa am contractul de munca?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu se poate, fiindca nu-ti da nici o banca credit (imprumut bancar) fara sa aiba dovada ca esti angajata si poti sa platesti creditul inapoi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca sa fie mai clar ce doresti. Vrei um card de credit sau un simpli card de debit cu care sa poti cumpara online?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mergi la o bancă, deschizi un cont, ceri să îți facă și un card. Alimentezi contul.

| AlleXuSS a răspuns:

Buna din cate stiu trebuie sa ai minim 6 luni la actualul loc de munca ca sa poti fi eligibil mai departe iti pot spune cei de la banca

| OttoVonAegyssus a răspuns:

Nu, nu poți, spre exemplu, una dintre cerințe este venitul minim (800 lei – minim 3 luni neîntrerupte la actualul angajator, spre exemplu). Dar, în schimb, poți lua un credit de la o firmă ciudată :-), de pe internet, ai nevoie doar de datele de pe buletin. :-) Chiar există firme care dau credite doar cu buletinul, nu mai vorbesc de dobândă... big grin;-)

| AlleXuSS a răspuns (pentru OttoVonAegyssus):

Este urat sa te bagi pe firme foarte "la negru" nici nu-ti cer un loc de munca multe din ele sau poti gasi acele firme care iti dau 2000lei tu doar sa vii cu buletinu si un fluturas de la munca si ti-a dat banii laughing dar dupa dai dublu sau chiar triplu ca sa scapi de ei

| OttoVonAegyssus a răspuns (pentru AlleXuSS):

"Credit Rapid între 400-10000 lei. Aprobare rapidă în 24 de ore doar cu buletinul. Un reprezentant iCredit te va contacta în maxim 24h de la completarea formularului online.". De sunat, sună, dar nu îți spune că vei plăti o dobândă, dacă întârzi cu plata, care te va face să îți pierzi mințile... Mă mir că cea mai celebră dintre ele, "the queen of Romania aka PROVIDENT ", cum îi spun eu, nu oferă credite fără a avea un loc de muncă stabil sau un venit constant, minin, de 300 RON pe lună. big grin

| AlleXuSS a răspuns (pentru OttoVonAegyssus):

Lool laughing cum de ai tinut minte toate cuvintele astea?laughing
infine dupa mine nu as recomanda nimic care sa te faca dator la cineva/ceva cel mai bine iei totul cu banu in mana decat sa stai cu gandu ca "aoleu maine trebuie sa dau banii la banca si n-am bani sau n-am luat salariul" laughing

| OttoVonAegyssus a răspuns (pentru AlleXuSS):

Au învățat lecția de când cu bătrânelul care a câștigat cazul acu' câțiva ani, cu creditul online luat doar cu buletinul și o semnătură online, care pe atunci nu era recunoscută în această țara... Bătrânelul a scăpat cu 10000 de lei, parcã și iau mai plătit și facturile pentru judecată + ceva pentru că au vrut să îl jecmănească.