Poti invata mai bine si mai eficient de pe siteuri si forumuri de specialitate si evident antrenandu-te pe propria masina, mi-a spus asta un samsar odata
Tipul la care imi fac eu detailing la masini este un profesionist dar ce sa vezi tot singur a invatat, apoi la cativa ani a urmat niste cursuri pe la Bucuresti asta pentru ca sunt si ceruri speciale cum sunt nanoprotectiile profi care se aplica cu o anumita cunoastere, samsarii nu stiu asta pentru ca ei aplica ceara de 100 de lei cutia cea mai ieftina, nanoprotectiile mai ales cele scumpe necesita mai multa experienta, nu vorbesc de orice nanoprotectie ci de unele cu adevarat profi, de aceea exista sticlute la 50 ml la 150 de lei si unele la 50 ml ce costa 1200 de lei
Ala e hobby sau calificare de 3 luni.
Ce carte sa mai citesti, pentru asta? Fiecare produs are documentatia lui, alea trebuie citite. In rest, fiecare masina are vopsea, sticla, plastic si tapiterie. Alegi niste produse, si inveti procedurile produselor. Ala e detailingul.
Degeaba ai citi vreo carte, ca 90% din domeniu e munca fizica, sunt detalii prin care trebuie sa treci cu ochii si mainile tale.
anonim_4396 întreabă: