| saresipiper a întrebat:

Buna, imi puteti spune niste zone bune de cumparat garsoniera/apartament 2 camere in Bucuresti, neaparat sa existe statii de metrou/tramvai, respectiv sa aiba legaturi catre centrul orasului?
Rog bucurestenii care stiu sa raspunda

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Berceni ai metroul aproape, si statii de autobuze, sau piata iancului ai metroul aproape si statia tramvaielor 55 si 46, acum depinde ce buget ai ca sau scumpit apartamentele si garsonierele in zone bune iancului, dristor si acolo ai metrou, obor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Primăverii, Dorobanti,

| sierra1 a răspuns:

"zone bune de cumparat garsoniera/apartament 2 camere in Bucuresti"

mai simplu: spune câți bani aloci să-ți găsim ce se potrivește

| saresipiper explică (pentru sierra1):

Pana in 25.000 euro

| Denisa0954 a răspuns (pentru saresipiper):

Te descurajez, dar nu găsești la banii ăștia. Poate o garsoniera nemobilata, deși nu cred

| sierra1 a răspuns (pentru saresipiper):

Poate dacă dublezi suma vorbim de "zone bune". la banii tăi, uite ce găsești:

https://www.olx.ro/......bucuresti/

...subțire!

Zone ok, fara de-aia de-si ascut sabiile in fata blocului. Sa aiba legaturi spre centru (tramvaie, metrou, etc). Astea 2 lucruri atat.

| saresipiper explică (pentru Denisa0954):

E vb de garsoniera, apartament cu 2 camere. ceva intre 30-40 mp, sunt constient ca mai mult nu exista la banii mei, dar ceva in genul caut

| Denisa0954 a răspuns (pentru saresipiper):

Păi trebuie sa mai urci pretul pentru ca nu găsești. Poate doar in afara bucurestiului

Dublează suma, după cum spuneam!

Si daca dublez, care e zona unde mi-ai gasit

Vorbim inutil atâta timp căt n-ai suma. ȘI incă ceva: cine vrea casă, o caută nu aici ci pe site-uri specializate. Dacă cumva ințelegi