| teiube a întrebat:

Buna in luna mai fac 18 ani si as vrea sa ma angajez pe perioada vacantei de vara undeva mentionez ca am experienta practica nu teoretica ( adica nu am diplome ) sunt la liceu premianta di clasa a 9-11 (pana in prezent) am experienta cu persoane cu handicap copii si nu mi-e frica e munca ma descurc in ori ce domeniu menajera femeie e dervici secretara etc un singur lucru nu vreau sa sa fiu reprezentant la avon oriflame etc ca sunt niste prosti si hoti eu nu vreau sa mint lumea. multumesc anticipat dau funda celui mai bun raspuns

16 răspunsuri:
| MoneyMoney a răspuns:

OK asta e FOARTE bine pentru tine! Dă un click aici: http://www.pcmadd.com/#a454abcc şi fă-ţi un cont de afiliat după care banii (euro) vor curge ca Dunărea prin Brăila!

| teiube explică (pentru MoneyMoney):

Dupa ce fac cont ce mai trebuie sa fac si cum imi fac cont sper ca nu e vreo pacaleala vreau mai multe detalii te rog frumos multumesc

| teiube explică (pentru MoneyMoney):

Si ce mai trebuie sa fac mi-e frica sa nu fie teapa te rog frumos daca ai pute sa imi dai mai multe detalii

| MoneyMoney a răspuns (pentru teiube):

Păi atâta timp cât este GRATUIT nu ai ce ţeapă să iei! Aşa că http://www.pcmadd.com/#a454abcc după care click "Program Afiliaţi" după care click "Înscriere afiliat" după care îţi iei linkul atribuit şi-l promovezi şi iei 3 euro/comandă, 1 euro/afiliat înscris de tiine 1cent/vizitator unic adus (click) aşa că NU ai nimic de pierdut!

DOAR timpul dacă mai întrebi mult, că deja ai pierdut câteva ore de promovare pe blog, Faceboo, Mess şi alte mijloace online!

| MoneyMoney a răspuns (pentru teiube):

;) OK pe http://www.blogarismeromanesti.blogspot.com găseşti TOATE programele de afiliere româneşti SIGURE, SERIOASE şi mai ales GRATUITE, ulte succesuri! :)

| ROB3RT89 a răspuns:

Pai si cine te opreste sa nu te angajezi? Sunt destule oferte part-time si in mare parte contractele individuale/colective de munca se faca pe o periodata de 90 de zile, exact ce te intereseaza pe tine.Gandeste-te in ce domeniu vrei, si apuca-te sa cauti.Succeshappy

| teiube explică (pentru ROB3RT89):

Unde ca nu e ata de usor eu am si profil pe best jobs si daca nu ai o cunostinta nu te angajeaza nimeni din asta am si scris pe acest sit pote e interesat cineva

| ROB3RT89 a răspuns (pentru teiube):

Nu e vorba neaparat de conostinte, dar daca nu cauti, nu gasesti...Trebuie sa mergi personal sa vorbesti, si nu mai pierde timpul pe best jobs sau site-uri de genu, nu rezolvi nimic.Vezi pe site-ul ajofom din oras-ul tau ce oferte sunt.Pe scurt, daca nu iti petreci 2-3 ore pe zi sa-ti cauzti de munca, n-ai cum sa gasesti!

| reaper a răspuns:

Caut persoane pentru diverse joburi online simple cum ar fi scriere de articole, tehnoredactare, introducere date etc, detalii pe email, TPU@reapdevelopment.com

| Ptcc a răspuns:

Incearca asta pentru a face bani:
http://www.wix.com/ptc_p6/2

| Mgapapy a răspuns:

Buna anayrda daca vrei te pot ajuta eu cu o oferta de munca usor si foarte rapid poti lucra si part time si full time nu stiu daca ai auzit de compania forever living products eu is inscris in companie si lucrez si in timpu scolii si in timpul vacantei atat cat am eu timp tiber tot ce trebuie sa faci trebuie sa ai doar abilitati de a asocializa si vorbi cu lumea alingaby47 sau mga_papy id de mess daca vrei mai multe detalii sau sa te inscrii

| teiube explică (pentru Mgapapy):

Bun si pe ce se bazeaza da-mi mai multe detalii dar pe TPU poti sa imi lasi mesaj nu am id de mess cam cat as castiga si ce trebuie sa fac mai exact si da sunt foarte interesata multumesc

| Mgapapy a răspuns (pentru teiube):

Deci compania forever este o companie de management care se ocupa cu produse naturiste bazate pe aloe vera : suplimente alimentare, vitamine, gel de aloe vera si alte produse care ajuta la detoxifierea organismului si rezolvarea problemelor de sanatate tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii cu o comanda de minim 50 euro cumparand cateva produse care ai vrea sa le schimbi din produsele care le folosesti fie produse de ingrijire personala sau alimente pentru buna functionalitate a organismului. odata inscris ai reducere de 15% pe viata din ceea ce cumperi tu la randul tau poti sa inscrii pe un numar de identificare care il primesti cand inscrisi tai inscrie alte persoane tu primesti 5% din profitu lor salrul se calculeaza dupa activitatea facuta in min 6 luni poti ajunge la nivelulul de manager la un profit in jur de 3000 euro pentru o explicatie mai detaliata 0740696627 nr meu

| Mgapapy a răspuns:

Buna anayrda daca vrei te pot ajuta eu cu o oferta de munca usor si foarte rapid poti lucra si part time si full time nu stiu daca ai auzit de compania forever living products eu is inscris in companie si lucrez si in timpu scolii si in timpul vacantei atat cat am eu timp tiber tot ce trebuie sa faci sa ai doar abilitati de a socializa si vorbi cu lumea alingaby47 sau mga_papy id de mess daca vrei mai multe detalii sau sa te inscrii

| Cristiflash a răspuns:

Salut,

utie o oferta foarte serioasa pentru un job de 1-2 ore pe zi de acasa poate te aranjeaza, este vorba de compus/scris/copiat niste articole:
http://www.tpu.ro/......rba-de-un/