| LauraGrigoras a întrebat:

in urma cu 2 ani am avut o bursa care mi se dadea pe card de la BCR. Itre timp cardul a expirat, pachetul cu bursa la fel, iar eu nu am mai facut acte ca sa primesc bursa din nou. cu toate astea nu am stiu ca trebuie sa imi inchid contul, chiar daca toate "tampeniile" alea erau expirate. acum ceva timp am mers la ei sa imi fac un card si mi-au spus ca mai am contul deschis si datorii de 100lei, datorie care creste in continuare. daca nu platesc datoria asta la ei, ce se poate intampla? Pt ca nu am chef sa platesc niste bani aiurea cu toate ca nici nu m-au anuntat nici de expirarea pachetului* sau al cardului si asa mai departe. Multumesc

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuie achitata suma.Nu te juca cu banca.Pe card scrie data expirarii.Asta trebuia sa o stii tu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai fi citit contractul pe care l ai semnat ca te grabeai ai fi stiut ce se intampla. de expirat expira doar cardul, contul ramane acolo si se aduca comisioanele de administrare.

| cristimihailov a răspuns:

In mod normal nu se intampla nimic. Costa prea mult agitatia sa recupereze banii dupa tine, asa ca mai bine te lasa in pace. Deja esti in provizioanele de pierderi.

In locul tau as deschide un cont la alta banca si mi-as vedea de treaba.

Cel mai tare ai putea risca sa intrii la cei cu probleme financiare, dar sa te raporteze cineva acolo e mai greu.

Motivul pentru care iti apar datorii este ca ai lasat contul foarte aproape de 0 sau chiar 0 si intre timp banca iti ia comisionul de administrare al contului. Este un comision pe care oricum il platesti in momentul in care ai bani in cont. Cand nu ai bani in cont, incepe sa se vada, fiind calculat negativ.

Eu as deschide un alt cont. De preferat la alta banca. Poti sa deschizi un alt cont la BCR pentru ca (din ce stiu, dar trebuie sa intrebi) banca nu are voie sa compenseze intre conturi. Dar s-ar putea sa te verifice si sa nu iti permita. Ma rog, tine de politica de front office a bancii.

Cardul si contul sunt complet separate. Cardul este un acces la cont si important este contul. Banca trebuia sa iti inlocuiasca automat cardul.

Dupa mine, deschide un alt cont. Ala de la front office o sa vrea sa bage frica in tine, dar nu il baga in seama.

| SarosBogdan a răspuns:

Frate t-i un cont activ, tie ti-a expirat cardul nu si contul, am dat si eu la BRD 300lei anul asta tot asa din aceleas motive ca tine.
Odata ce nu ti-ai inchis contul, trebuie sa platesti o suma pe luna pusa de catre banca. Iar daca nu o achiti va creste si dupa multe penalitati poti face si zdup cateva luni bune, sau daca nu iti ia bunurile pe numele tau. Parerea mea e sa achiti acea suma de 100 de lei. Sper sa intelegi si tu ca cu banca, bancile nu e de glumit... baftawinking