| MonicanicoletalazarlovePOU a întrebat:

In viitor as vrea sa am loc de munca la birou. Cam ce presupune asta? Ce facultati trebuie sa fac? Siii, neavand pic de experienta in domeniu, de fapt nu am cam nicio idee ce este de fapt munca de birou, vreau sa spun ca stiu doar ca este o meserie banoasa, si, bineinteles ca oricine siar dori sa o duca bine mai ales pe timp de criza... poata sa-mi explice cineva in romana? Ma refer sa nu folositi neologisme, explicati-mi ca si cum as fi copilul vostru ca sa inteleg mai usor happy multumesc.

Răspuns Câştigător
| catxxl a răspuns:

In orice munca de birou ai nevoie de cunostinte de baza in calculatoare si in special Office. Poti fi secretara, caz in care nu ai nevoie de facultate, sau functionar, insa nu vei fi bine platita.
Cei mai bine platiti sunt cei care exceleaza in meseria lor sau patronii de firme.

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Daca ai fi copilul meu, intii m-as da pe mine cu capul de perete de vreo 10 ori, si dupa aia ti-as trage vreo trei palme ca ai ajuns sa n-ai habar sa scrii, dar visezi la "munca de birou" ca ai auzit ca ar fi "o meserie banoasa". Munca de birou e si aia de paznic de noapte, stai cu capul pe birou in cea mai mare parte a timpului, dar una e genul asta de munca, iar alta e o meserie. Sint oameni care lucreaza la birou si iau 700 RON pe luna, sint care iau 7000 EUR, intrebarea ta nu isi are nici un sens. Vrei sa o duci bine, afla ce iti place cu adevarat si exceleaza in domeniul ala.

| Maxim96 a răspuns:

Contabilitate cel mai probabil

| Braunion a răspuns:

Crede-ma pe mine, e mai bine sa nu stii ce-i aia.

Răspuns utilizator avertizat