EMag iti ia intre 17-25% din fiecare vanzare (in functie de categoria de produse hotarasc ei cat).
Daca doresti, da-mi un mesaj in privat si iti explic (gratuit, stai linistit) care ar fi cele mai avantajoase variante.
Spun de privat, ca vad ca pe aici se discuta cu totul altceva decat intrebarea ta.
Mersi pentru raspuns si da, vad ca lumea e mai dispusa sa te traga in jos in loc sa ajute
Asa e pe TPU, daca nu stiai Sa vezi daca iti raspunde Jasmina, un user care trebuia sa nu existe in opinia mea. Raspunde la orice intrebare, chiar daca ea habar nu are despre ce e vorba. Te ia la misto si rade de tine sa aiba ocazia. Eu unul nici nu mai intreb nimic, la intrebari inutile sau idioate toti raspund. Pe cand la ale mele nu se inghesuie nimeni sa comenteze.
Ti-as da funda daca as putea.
Cata dreptate ai mai ales cu userul ala atotstiutor de nimic.
Ai o editura, tipografie cu care lucrezi?
Daca cartea e buna cineva ti-o publica
Sa vinzi tu carti pe internet facandu-ti publicitate e la fel cum ai lansa un nou tv si l-ai vinde pe la coltul strazii
Asa toti putem sa ne inspiram din cartile altora sa facem o tocanita sa scoatem la imprimnata niste foi si apoi sa vrem sa vindem
Nu stiu de ce va grabiti sa judecati cand nici nu stiti despre ce este vorba. Nu ma astept sa am nenumarati cumparatori si sa fac un business din asta. Stiu exact carui grup sa ma adresez si stiu exact cine are nevoie de aceasta carte, asa ca nu am nevoie de publicitate pe internet. Asa se intampla la o facultate, mereu vor fi studenti care gasesc o modalitate de a face bacsis
"Lucrez la o carte (pentru studentii de la o anumita universitate)"
domnia ta este student sau cadru didactic la "anumita universitate" sau nici una nici alta?
" timidu89: Da men, numai aberatii scrie"
să analizăm: intreabă cineva cum să vândă o carte nescrisă ce nu va conține nimic nou! Cum ți se pare, ignorantule?
Pe acest principiu, hai sa nu mai cumparam manuale alternative, carti de comentarii, editii noi ale unor carti vechi (oricum autorul e mort si nu mai ia bani, cel care o scoate acum printeaza o carte cu nimic nou) sau culegeri.
Singura situatie in care ai avea dreptate ar fi cea in care ar fi plagiat. In momentul in care omul anunta ca nu e nimic nou si pune bibliografia e totul normal si mai mult decat atat si LEGAL.
Nici tu nu sesizezi "ineditul" situației? intreabă cineva cum să vândă o carte nescrisă, ce va "conține nimic nou" (afirmația intrebătorului că autor NU e)!
"hai sa nu mai cumparam... editii noi ale unor carti vechi"
ce are cazul de față cu asta, tu știi despre ce vorbești sau doar exersezi la tastatură?
Ia recitește, nu te duce la ideea că intreci pe oricine?
https://www.tpu.ro/......e-irosesc/
Din nou, cu link-ul ala ce ai vrut sa demonstrezi? Nu vad niciun raspuns util de-al tau acolo si mai si spammezi aici si ii strici intrebarea fara rost. Rog userii seniori sa te raporteze.
Vorbind de tema propusă, "inutilitate" ce zici de asta?
https://www.tpu.ro/......-e-normal/
Ma asteptam sa vad un raspuns de-al tau util pe acolo, dar nu vad. Deci? Ce ai vrut sa demonstrezi cu asta? Ca esti pudic?
Să răspund la ce? la ceva inutil, ce nu există, eventual doar in capul tău și dacă o fi, nu aduce nimic nou? Am mai spus odată: vorbim de blana ursului din pădure.
Scrie ce aveai in cap și mai vorbim
Ceilalti reusesc sa raspunda, deci problema e la tine esti tu prea inculta sau neinformata sau lipsita de bun simt ca sa poti da un raspuns decent.
Ce cauti pe TPU unde se pun mereu aceleasi intrebari daca tu cauti noutate? Du-te la muzeu, du-te fa voluntariat undeva in loc stai aici si sa lancezesti si sa mai fii si inutila
Macar de castigai ceva din asta.
42000 raspunsuri ce te astepti sa iti inventeze cineva tie probleme unice la care nu ai mai raspuns cand tu ti-ai trait jumtate de viata pe TPU? Si la ce iti folosesc niste probleme unice neimaintalnite cand esti ultima proasta si oricum nu stii sa raspunzi? Te incurci la intrebari simple
Du-te planteaza o ceapa, fa un copil, fa ceva cu viata ta
"Ceilalti reusesc sa raspunda" - la ce să răspundă mami, nici măcar nu e o intrebare
Ia uite ce e aici, parcă ați fi frați:
https://www.tpu.ro/......ez-inspre/
" SatinEffect: esti ultima proasta "
iar ai impresia că vorbești cu mă-ta? (desigur, cu cratimă)
Nu ai nevoie de firmă. Dar ca să îți cumpere cineva o carte fără să știe conținutul, valoarea ei, să nu te aștepți la comenzi, că nu o să vină.
Cartea, daca este prelucrarea unui domeniu invatat la facultate, ca sa aiba fie si cel mai mic succes, trebuie sa fie utila pentru un scop: pentru bac, pentru alt examen, de popularizare a stiintei, etc. Iar apoi, pe langa modalitatile deja propuse, o poti propune unei edituri; daca este pentru o nevoie insufucient acoperita, sunt sanse ca sa fie acceptata de o editura, si din cate stiu, o poti vinde si tu separat, pe Facebook pe grupuri inchise axate pe domeniul respectiv, de exemplu.
Pentru o singură carte nu cred că are rost să-ți bați capul cu magazin online propriu...
Contează mult și cui îi este adresată, în funcție de asta ar trebui să-ți alegi canalele de comunicare.
Fiindcă Facebook-ul are reach-ul sub nivelul mării și Suita de Business e absolut mizerabilă, eu m-aș concentra pe Instagram - aș pune citate din cărți, aș face un concurs acolo, o colaborare cu cineva din nișa mea, dar care are mai mulți urmăritori etc.
Ai acolo shop, poți automatiza ca postările să îți apară și pe Facebook, iar pe Facebook doar aș da share la postări în grupuri de profil.
Dacă e vorba de un manual academic, cred că ar fi ok și LinkedIn.
Nu cred că trebuie să înființezi o firmă doar pentru atât, dar sincer, mai bine discuți cu o contabilă.
Eu am vândut prin firmă, dar o aveam deja făcută în alt scop, trimiteam factura prin email și nu aveam contract cu firmă de curierat că nu mi s-a părut că are rost. 100 de cărți pe an e un volum destul de mic și dacă e pentru studenți, vezi că mulți cumpără câte o carte și o xeroxează pentru toată faculta (nu vreau să-ți tai aripile, zic doar să te aștepți și la asta).
FB mi se pare cea mai simpla idee, si sunt o tona de foarte mici afaceri de genul asta
totusi, ceilalti te-au tras in jos dintr-un motiv destul de simplu, ca cineva sa iti cumpere cartea, trebuie sa stie de ea, ca sa ajungi la asta, trebuie sa investesti in reclame, altfel nimeni nu o sa o cumpere pentru ca nici nu stiu ca exista
sau sa ai foarte, FOARTE multi prieteni pe FB si sa iti distribuie link-ul cu cartea ca sa vada si prietenii lor
Da men, numai aberatii scrie. Asa si la o intrebare de a mea s-a gasit ea sa comenteze aiurea si neavand nici o treaba cu ce intrebasem eu. I-am dat ignore, ca a mai raspuns aiurea si in trecut.
Superior întreabă:
andreiscripcaru întreabă: