1. Amenzile care tin de patron nu se platesc de angajat! Exemplu: curatenia tine de angajat si o plateste angajatul. Faptul ca nu se asigura materiale de curatenie e vina patronului si n-ai de ce plati tu.
2. Conform legii cel ce serveste clientii n-are voie in incaperea de productie sau la calculator. Trebuie sa asigure personal separat. Daca vrei pot sa pleci si sa le faci o reclamatie la protectia consumatorului si la Directia Sanitar-veterinara. Amenzile ii vor linisti bine.
Daca nu rezisti cel mai bine renuntă acum ca după va fi mai greu, i ti dai demisia si punct asta este, cauti altceva decît sa se intimple ceva si sa dai tu bani de la tine. Ce varsta ai?
naspa, dar asta e, ai tras o poveste cam trasa de apr zic eu dar merge si asa.
Daca cineva da amenda magazinului normal ca nu voi platiti, plateste magazinu sau a cui e magazinu ala. poate aia vrea sa va sperie.
Ca idee cati ani ai?
Trebuie citit bine de tot contractul, ca nu cumva să scrie în el că angajatul să plătească despăgubiri pentru anumite cauze.
Dacă nu s-a primit un contract la angajare, atunci trebuie cerut.
De regulă femeile sunt cele mai rele atunci când sunt în funcții de conducere. Și asta pentru că viața lor familiala și sexuală este un dezastru. La serviciu nu au cum să se prefacă ca sunt altfel. Tu păstrează-ți demnitatea și răspunde-i atunci când este cazul. Îi poți spune: "Nu aveți voie, și nu vă dau dreptul să îmi vorbiți pe un ton ridicat." O poți înregistra măcar audio fără să știe niciun coleg. Pentru că nu se știe când vei avea nevoie de astfel de probe.
O astfel de femeie, dacă nu o oprește un superior din nebunia ei, este capabilă să treacă dincolo de extreme -v-ar opri ea personal bani dacă șeful ei nu ar face asta.
In primul rand, pune si tu semnele alea de punctuatie ca nu mai inteleg nimic.Deduc ca esti analfabet, dar nu-i problema.Cum am dedus asta? Pai este analfabet atata timp cat nu stii sa scrii corect gramatical plus ca nu iti cunosti drepturile de angajat si nici drepturile angajatorului.Iti meriti soarta.
Avand in vedere ca nu pui nici virgule, nici puncte denotă faptul ca nu esti prea inteligenta si din cauza asta pățești lucrurile respective la muncă.
Damurcon întreabă: