| Maryya93 a întrebat:

Buna. M-am decis sa deschid un studio de videochat. Imi puteti da mai multe detalii? Cum creez conturile modelelor pe studio? Imi trebuie o aplicatie ceva? Vreau mai multe detalii. multumesc

6 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Daca tu cunosti atat de putine despre domeniul asta si ce acte/autorizatii/proceduri ai nevoie incat intrebi pe TPU, recomand sa te reorientezi. O sa fii inchisa si amendata din prima zi de activitate. Nici n-ai habar cat de monitorizat e domeniul asta de autoritati tocmai pentru ca se fac bani.

| Maryya93 explică (pentru siriusblack98):

Ma intereseaza mult partea tehnica doar atat, restul se ocupa contabilul de acte, autorizatii etc. Doar partea tehnica, imi trebuie o anumita aplicatie ca sa pot crea conturi pentru modele sau?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Maryya93):

Depinde de platforma de streaming aleasa. Sunt unele care permit crearea de conturi "business" pentru studiouri de videochat si acolo crearea de conturi este intuitiva. Alte studiouri isi creeaza propriile platforme iar crearea de conturi pentru modele este realizata de catre persoana ce creeaza site-ul. Sa ai in vedere ca in momentul in care decizi sa iti creezi prorpiul site/platforma in loc sa te afiliezi uneia deja cunoscute, iti trebuie marketing la greu, chiar si pentru asa ceva.

| Maryya93 explică (pentru siriusblack98):

Nu vreau eu sa imi creez propriul site, pentru inceput cele mai cunoscute CB, MFC, Streamate, sttipchat, bonga

| JBVia?aMea a răspuns:

Îți trebuie un SRL sau un PFA!

| Maryya93 explică (pentru JBVia?aMea):

Nu asta ma intereseaza doar cum creez conturile pentru modele. Imi trebuie o anumita aplicatie?