| япончик a întrebat:

Buna ma ajuta cineva,, sa gasesc un lucru pe internet, am nevoie de bani, multumesc

4 răspunsuri:
| Admunssen a răspuns:

Salut iaponcik! Sfatul meu este sa nu incerci. Deocamdata, cei care spun ca platesc pentru munca pe net, sunt doar tepari. Crede-ma ca stiu. Muncesti la inceout in speranta ca vei catiga, arunci toata seriozitatea din tine. Cand ai nevoie de ajutor, din partea lor nu sare nimeni. In acest fel ei castiga de trei ori. Chiar daca tu o lasi balta. 1). Le-ai facut ceva treaba. E de ajuns, mai sunt fraieri.
2). Pentru asta nu te vor plati pentru ca esti sub limita sumei pe care ei o pot varsa.
3). Datele tale cu caracter personal s-au vandut deja pe bani. Au castigat iarasi. Nu incerca e sfatul meu. Tu faci cum vrei.

| jrockfreak a răspuns:

Eu propun să încerci cu munci mici, oricare ar fi ele, că de jos se începe. Orice mare afacerist și om de succes au început cu sitvuitor de prosoape la piscină sau vânzător de ziare. Important este să ai un scop precis de care să nu te lași și multă încredere în tine, căci se poate. Eventual încearcă în străinătatea dacă chiar nu ai unde aici.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce stii sa faci?

| belcatalin a răspuns:

Buna,
Aceiasi problema am avut-o si eu. Putem discuta pe E-mail: belcatalin@yahoo.com