anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,
Ma gândesc sa deschid o firma dar nu știu ce business-uri mai merg în România.
Ma ajutați cu o idee?

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Marketing politic. big grin

| Ana407 a răspuns:

Deci...nu prea am șanse?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Servicii de interventie in gospodarie, pachet complet, pe baza de abonament si/sau per-incident. Instalator/electrician/reparatii generale, habar nu ai ce greu e sa gasesti un om decent care sa faca astea. Sau ce scoruri URIASE sunt la unele servicii. De exemplu mi-am luat masina de spalat mai zilele trecute. Serviciu de instalare - de pe la 200 RON in sus. Instalat eu - 25 RON furtun prelungire de 3 metri, niplu, doua coliere, vreo 15 RON picioruse antivibratie, vreo 20 de minute din viata instalarea efectiva. Scurgerea veche era o improvizatie dubioasa care totusi a rezistat 15 ani... dar era cazul sa o schimb. Citit 10 minute in manual procedura de instalare/configurare a softului (e masina smart, chipurile, cu aplicatie desteapta, conectivitate WiFi, nebunii). In schimb, pe partea de instalatii electrice e jale de-a dreptul sa gasesti pe cineva bun si nu foarte scump. Nu mai zic de reparat diverse, ca poate nah, esti femeie singura si ai de reglat niste balamale, de curatat un cuptor, treburi de-astea. In ce oras/zona a tarii ai in vedere deschiderea unui biz, Ana? Ce buget initial ai in vedere? Ai teren/spatiu comercial/apartament pentru asta?
P.S. Mai am vreo doua idei, dar pe alea nu le discut in public. Ma poti cauta in privat si detaliem un pic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu 2 care unul este la sigur iar altul pe cativa ani. primul este legat de pompe funebre cu tot ce inseamna iar al 2 cu montarea sau vinderea se aparate de aer conditionat care in viitorul apropiat va exploda excat ca si termopanele tot omul o sa aiba nevoie de clima in casa din cauZa caldurilor tot mai mari. eu sa am bani asta as face.

| haileewatson a răspuns:

Consutlanta; Servicii IT; Servicii de meal planning & delivery

| LoveSleep a răspuns:

Poti sa faci orice, cat timp te pasioneaza si esti dispus sa muncesti din greu pentru asta.