Te ajut, dar ar trebui sa vad mai intii locul respectiv, macar in citeva poze. Eu lucrez in domeniul amenajarilor interioare, iar sotia mea e experta (desi nu are scoala in domeniu) in decoratiunile interioare, si impreuna facem o echipa f buna cind e vorba de amenajat vreun loc.
Mi-ar face mare placere sa iti dau o mina de ajutor. Mai ales ca o fac din pasiune, si pentru ca amenajarea unei sali de dezbateri ar fi ceva nou pentru mine, deci este o provocare. Daca vrei sa te ajut, raspunde-mi printr-un mesaj, iar eu pina atunci am sa ma gindesc si informez cum am putea sa o facem cit mai bine. Si sper sa reusim impreuna!
In primul rand ar trebui sa imparti sala in doua, intr-o parte cei cu pro in cealalta parte cei cu contra. De asemnea ar trebui ca intre cele doua grupuri sa pui niste scaune pentru spectatori (juriu). Totul sa fie aranjat in forma de U.
De asmenea daca sala ii mare, dezbaterea ii de amploare mare. Ar trebuii sa folosesti microfoane, unu la fiecare echipa care sa fie legate la boxe.