| Generalgrevious a întrebat:

Buna! Maine vreau sa ma duc la BT ca sa imi creez un card bancar, ce trebuie sa am la mine in afara de buletin si ce ma pun ei sa fac ca sa imi pot crea un card bancar?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Doar CI, buletinul. Completezi un contract pentru un cont bancar. La acest cont bancar ceri să se asocieze un card. Achiți o mică sumă pentru emiterea cardului.

| Wr3nch a răspuns:

Iti face cont la care atasezi card. Ai o sursa de venit ca sa primești bani in cont?

| suntserios a răspuns (pentru Wr3nch):

E absolut irelevant daca are sursa de venit sau nu. la cardul de debit nu cere nimeni asa ceva.

| Wr3nch a răspuns (pentru suntserios):

Poate vrea sa ii intre salariu sau pensia in cont. Dar e frumos sa iti dai cu parerea fara sa stii ce vrea omul, nu? Vezi-ti de treaba ta ca nu te-am intrebat nimic.

| suntserios a răspuns (pentru Wr3nch):

Tot irelevant e. Tot doar de cartea de identitate are nevoie cand face contul si cardul.

| Lioana a răspuns:

Doar cartea de identitate iti trebuie. Nimic altceva. Contractul ti-l face banca si va trebui sa-l citesti si sa-l semnezi. Cardul nu-l primesti pe loc. Vei fi anuntat cand sa mergi dupa el.

| nightghost96 a răspuns:

Trebuie să ai la tine doar cartea de identitate. Apoi trebuie să știi de ce cont ai nevoie euro, ron etc. Apoi o să îți dea să completezi un formular cu datele tale personale. La final semnezi contractul și gata. La acest cont o să îți dea un card de debit, atașat contului. Cardul o să îl ridici în câteva zile de la o unitate bancară pe care ți-o alegi, sau îl poți primii prin poștă.