Buna annisy,
Stau departe de Pitesti, dar cunosc putin sistemul bancar, am lucrat mai multi ani intr-o banca. Nu-ti pot spune exact dar, Pitesti fiind un oras destul de mare si centru de judet, ar trebui sa aiba multe unitati ale diferitelor banci. Cel mai bine ar fi sa cauti pe internet cu unitati bancare Pitesti si le poti gasi pe toate. Apoi vezi site-urile fiecaruia, aici gasesti conditiile care trebuie indeplinite pentru un credit si costurile pe care le presupune(comisioane si dobanzi). Ma gandesc ca ambii parinti ar putea obtine mai usor creditul, fiind coplatitori. Moneda creditului si tipul ratei de credit se stabilesc impreuna cu banca, respectiv cum cere solicitantul si daca se incadreaza in conditii. Creditul poate fi restituit in doua feluri: cu suma lunara fixa (dupa mine este mai impovarator, se plateste mai multa dobanda, avantajul fiind ca suma este aceeasi in fiecare luna si mai mica in primele luni decat in celalat caz) ori cu suma lunara variabila(avantaj ca se plateste mai putina dobanda, rata de credit fiind fixa si dobanda lunara scade pe masura restituirii creditului, dezavantajul fiind ca in primele luni suma de plata este mai mare). Succes si numai bine!
Salut
mergi cu parintii tai la Casa de Asigurari de Sanatate si apoi si la Casa de Pensii
intrebati si cereti in scris o lista cu drepturile financiare
cu ACTELE necesare ca sa puteti avea o suma (diferenat) platita de cele 2 institutii de mai sus
IN GENERAL oamenii, pensionarii, somerii, angajatii NU isi cunosc drepturile
abia pe urma vedeti ce suma ar mai trebui sa platiti VOI din economiile voastre
lista cu serviciile medicale http://www.cnas.ro/......eneficiez-
Casa de asigurari de sanatate din Pitesti http://www.casag.ro/
decat de la banca mai bine imprumuta de la persoane (vecini, rude)
cere informatii http://www.cnas.ro/informatii-publice/cerere-tip-de-informatii-publice
SANATATE.
Sunteti siguri ca nu poate face tratamente inainte de a alege calea operatiei? Ar trebui vazut un alt doctor, sau chiar doi :
"Tratamentul rupturii de perineu
Tratamentul rupturii de perineu se realizează prin intermediul mai multor metode: pe cale chirurgicală, medicamentoasă, asociată sau prin exerciţii fizice specifice. Forma de tratament cea mai adecvată poate fi stabilită numai de medicul ginecolog în funcţie de gravitatea afecţiunii.
Exerciţii Kegel
Dacă afecţiunea este depistată în stadiul incipient, aceasta poate fi remediată prin exerciţii de tip Kegel, fără a fi necesare alte forme de intervenţie. Exerciţiile Kegel au rolul de tonifiere a musculaturii perineale şi, uneori, chiar de stopare a incontinenţei urinare. Acestea trebuie efectuate cât mai des, pe parcursul unei zile pe o perioadă de două-trei luni, avantajul exerciţiilor de tip Kegel fiind acela că pot fi realizate oricând, acasă sau la birou. Punctul slab al acestei forme de tratament este că rezultatele sunt vizibile după o perioadă mai lungă de practică, însă dispariţia neplăcerilor poate fi doar temporară şi parţială.
Intervenţia chirurgicală
Tratamentul cel mai frecvent în cazul rupturii de perineu este intervenţia chirugicală, medicii chirurgi recurgând la aceasta metodă în funcţie de stadiul afecţiunii. Chirurgia perineală se poate realiza pe cale vaginală, abdominală sau combinată. O intervenţie chirugicală de acest gen se efectuează sub anestezie generală şi durează între o jumătate de ora şi o oră. Durata intervenţiei se poate prelungi în cazurile mai grave, atunci când este necesară repoziţionarea organelor pelvice (uretră, vezică, uter). Durata spitalizării poate fi de o singură zi, sau până la trei zile. Este recomandat ca în perioada de recuperare (1-2 săptămâni) pacienta să nu depună niciun efort fizic.
Chirurgia perineală are, totodată, şi un rol estetic, de îngustare a lumenului vaginal, ceea ce conferă pacientelor şi partenerilor acestora un confort sexual mult îmbunătăţit.
Tratamenul medicamentos
Printre formele de tratament ale rupturii de perineu se înscrie şi cel medicamentos, însă acesta este recomandat ca forma unică de tratament doar anumitor cazuri selectate, fiind folosit, de obicei, în combinaţie cu intervenţia chirurgicală sau ca suport recuperator în urma acesteia.
Complicaţiile rupturii de perineu
În cazul în care ruptura de perineu nu este tratată în primele ei stadii, aceasta poate căpăta forme extrem de grave. Începând de la posibilitatea ca scurgerile de urină involuntare să se producă în urma celor mai mici eforturi, până la apariţia prolapsului genital. În alte cazuri, vezica şi uretra pot cădea în interiorul vaginului, provocând complicaţii precum cistocelul şi uretrocelul, căpătând forme extrem de grave, ca prolapsul genital, în momentul în care vezica şi uretra ies în afara vaginului.
Prevenirea rupturii de perineu
Ruptura de perineu este favorizată sau chiar provocată de naşterile multiple, realizate pe cale naturală, astfel că una din formele de prevenţie ale acesteia este efectuarea epiziotomiei.
Epiziotomia constă în secţionarea mucoasei vaginale şi a muşchilor superficiali ai perineului. Aceasta are rolul de lărgire a orificiului vulvei pentru a uşura procesul de naştere. Acest tip de intervenţie se desfăşoară sub anestezie locală sau peridurală, iar incizia poate fi laterală sau mediană (în direcţia anusului).
Intervenţia este sigură, iar cicatrizarea completă are loc la aproximativ trei săptămâni după naştere, timp în care sunt interzise raporturile sexuale.
Puteţi obţine mai multe informaţii referitoare la ruptura de perineu accesând următoarele materiale: Ruptura de perineu - Sfatul medicului de familie (Dr. Rodica Tănăsescu), Ruptura de perineu - Sfatul medicului Ginecolog (Prof. dr. Gabriel Bănceanu), Operaţia de ruptură de perineu (Conf. dr. Laurenţiu Beluşică), Ruptura de perineu, Implicaţiile urologice ale rupturii de perineu, Epiziotomia previne apariţia rupturii de perineu."
Buna am citit anuntu tau si vezi ca este provident rapid si economic tva e mic mic mic dar nu-ti da 30 milioane la 6 milioane pensia tatalui tau sry dar fa cu mine vidio-chat la cuplu se gastiga 40 mil pe luna vb serios pentru detalii mai multe ochii_verzi_2007@yahoo.com id yahoo numele meu andrei ciao
Intra pe vreaucredit.ro si gasesti exct ce banca vi se potriveste, sistemul de rate, perioada rambursare, DAE (foarte important), alte cheltuieli, tot tot tot. Te scuteste de o groaza de drumuri.
In plus, daca tot nu reusiti sa faceti rost de toti banii, mai este si solutia de amanetare aur sau obiecte de valoare, desi e cam cu semnul intrebarii daca nu poti da banii repede. Sper ca am fost de ajutor.
http://oracolul.net