Totul e sa fii atent unde vrei sa pui servicii platite, fiindca sint multe site-uri de genul asta free, iar romanii stii si tu ca nu se prea inghesuie sa plateasca pentru servicii, mai ales online.
Vroiam sa spun daca legal pot!
Si de ce nu ai putea? Pai poti sa faci ce site vrei, atita vreme cit nu e adult cu acces direct (cu avertisment de-ala "vezi ca e adult si trebuie' sa ai 18 ani, da/ba" e perfect ok), pro-nazi sau mai stiu eu ce bazaconie.
Chestia e ca ce voi oferi pe site va fi contra cost.
Pai generezi frumos factura electronica pentru toate operatiile, iti pui la punct termeni si conditii cit mai "teapa-proof" si cu asta basta. Oh, da, si mare grija la SEO - lepensiuni.ro fac o mare magarie in footer acolo... chiar daca au PR4, nu ar fi de mirare sa isi ia un penalty cindva in curind.
Eu incerc sa fac cat mai simplu pentru vizitatori si pentru proprietarii pensiunilor sau hotelurilor.
Totul e sa fii atent unde vrei sa pui servicii platite, fiindca sint multe site-uri de genul asta free, iar romanii stii si tu ca nu se prea inghesuie sa plateasca pentru servicii, mai ales online.
Prima data ar trebui sa-ti faci un site pentru prezentarea activitatii tale. Ceva de genul:
http://www.webromet.ro