| Mihaa22 a întrebat:

Buna.
Mi-au dispărut 235 de lei de pe card fără sa fac vreo tranzacție.
Efectiv atâta mai aveam pe card și acum sunt pe minus.
Și nici nu pot suna la ei ca e Weekend și Roboțelul nu ma ajuta laughing)
Cardul e nou, are aproximativ o luna.
Nu l-am dat nimănui, nu am avut nicio cerere de aprobare pentru tranzacție, nimic.
Ce sa fac? Erau ultimii bani de pe card laughing)

28 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Astepti ziua de luni si mergi la banca.

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil sa ai impozit neplatit sau amenzi, ori proprire pe salariu pentru vreun credit neplatit.
vezi luni la banca, ce scrie in desfasuratorul tranzactiilor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să suni să blochezi cardul. Asta se poate face
în orice zi la orice oră. iar dacă ai aplicația online de acces la cont, poți vedea și în weekend ce s-a întâmplat. Dacă nu, luni la bancă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La ce banca e cardul?

| Mihaa22 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Raiffaisen

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mihaa22):

Luni dimineata suni la banca, sa vorbesti cu un oficiant sau mergi personal intr-o filiala de-a lor.

| Lioana a răspuns:

Cere extras de cont cu intrarile si ieșirile de bani si vei vedea unde s-au dus banii.

| Mihaa22 explică (pentru Lioana):

Am încercat sa scot de pe aplicatie dar zice ca nu exista extrase in perioada selectata
Eu selectând data in care a intrat salariul inclusiv data de azi

| pHantom1976 a răspuns (pentru Mihaa22):

Poate ai avut bani pe un card diferit

| Mihaa22 explică (pentru pHantom1976):

N am altul’

Abonamente?

Nu
Ideea e ca la istoric tranzacții nu apare nimic
Și dacă aveam abonamente oricum apărea cererea de aprobare, pentru ca asa am setat eu, ca orice Tranzacție sa fie efectuată doar după ce aprob eu.
Doar ca nici macar in istoric nu apare unde s au dus 235 de lei

| Lioana a răspuns (pentru Mihaa22):

Iti spune asta daca ai setat sa-ti dea extras lunar dar perioada setata nu include o luna intreaga. Cere extrase zilnice pe perioada aceea sau asteapta sa se termine luna iulie si vei putea cere pe toata luna.

Cred ca e un mister atunci

| Mihaa22 explică (pentru Lioana):

Problema e ca ieri aveam banii și azi nu ii mai am
Și nu s 2-3 lei e care sa ma lipsesc
Și aia de la banca a vazut clar toate tranzacțiile ca doar se uita pe ele, sigur lor le apare mai in detaliu
Și a spus ca de ieri pana azi nu s au efectuat tranzacții dar culmea ca eu am rămas fără bani
Cica ultima Tranzacție a fost pe 19
Și eu mi am lăsat banii aia intenționat pe card pentru ca aveam nevoie de acea suma pentru ceva anume.
Și culmea ca m-a pus și pe minus
Adică dacă dispăreau banii dispăreau de ma lăsa pe 0 nu pe minus
Si comision n am

| VoidEternal a răspuns:

O singura data mi s-a întâmplat sa fiu cu cardul pe minus. Am făcut o cumparatura la lidl de aproximativ 300 de lei, plătiți cu cardul. A fost ca orice plata obișnuită pentru mine, am primit sms, soldul a rămas fără suma respectiva, toate bune. După vreo 8 9 zile am observat ca am bani mai mulți pe card. Inițial când faci o plata cu cardul, banii îți sunt blocați în cont, nu se debiteaza direct. Tranzacția se finalizează la un termen setat de magazin, sau la 7 zile automat. Deci practic mie îmi intraseră înapoi pe card cât platisem la lidl pentru ca ei nu finalizasera tranzacțiain timp util.

Spre sfârșitul lunii mai aveam 200 de lei în cont și la un moment dat, fara sa plătesc nicăieri, ma trezesc cu - 100 lei. Practic mi-au retras aceeași suma, iar pentru ca soldul meu era mai mic m-au lăsat cu minus pe card.
Daca zici ca e nou cardul, fa un extras de cont ca să vezi toate întrările și toate ieșirile. Trebuie sa apară undeva suma aia.

| Mihaa22 explică (pentru VoidEternal):

E vorba de sumele reținute sau in așteptare?

| VoidEternal a răspuns (pentru Mihaa22):

Da. Așa ceva.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum a mai mentionat cineva, faci cumparaturi la LIDL? Daca da probabil acolo au disparut banii deoarece de cand au introdus casele de self checkout toate tranzactile cu cardul sunt trecute la sume retinute. Acele sume retinute nu modifica soldul decat in momentul finalizarii tranzactiei care dureaza cateva zile.
De ce au facut asta? Pentru a preveni comisionul la tranzactile cu cardul in cazul in care gresesti cand iti faci self checkout si trebuie sa iti returneze suma. In acest fel daca ai gresit ceva iti anuleaza suma retinuta si nu se sustrage nici un comision de tranzactie.

| trophin a răspuns:

Popriri? Amenzi neplătite? Taxe? Întreținerea cardului? Vorbește cu roboțelul sa te trimită la popriri

| trophin a răspuns:

Nu are cum sa scoată tot, sa ramai pe ZERO.
sunt bancomate care dau 5 lei, bancnotă?

| LonelyGuy07 a răspuns:

S-a marit dobanda la camatarii a caror banca detii cardul, glumeam, habar nu am sincer, nu am intalnit o astfel de situatie

| pHantom1976 a răspuns:

Suni la ei Luni daca e vreo eroare te rezolva vericu

| Mihaa22 explică:

PS: am sunat la ei și mi au spus ca nu are cum ca ieri sa fi avut banii și azi sa nu dacă nu am efectuat tranzacții laughing ce sa fac acum

Ce sa faci, mai baga 200 lei si vezi daca dispar din nou

Ce amuzant ești
Nu mai am