| MichaelFGDHR253665 a întrebat:

Buna,o partenera de a mea din libia, ma contactat pe gmail si mi-a scris ca tatal ei a fost impuscat in libia si ca tatal ei avea o suma de bani cam 4 milioane de dolari in europa si ea a zis ca nu poate sai scoata si m-a rugat sai transfere in contul meu dar eu ma intreb daca pot sai transfer si cum anume sa fac asta ca habar n-am jur ca nu stiu cum sa fac?, si a zis sa merg la banca BANCA ROYAL OF SCOTLAND dar nici nu stiu daca banca asta e in Romania, si m-a rugat sa contactez banca asta si sa-i zic ca vreau sa fac un transfer si tot asa si mai departe am un meil de la ea de 2 pagini cu adrese de yahoo numere de telefon si niste conturi ibn si ceva coduri, ajutati-ma ca nu stiu cum sa procedez, daca a mai trecut cineva prin asta cred ca stie?

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Urmatoarea miscare va fi sa-ti ceara sa pui in contul ei o suma mare de bani. Tu spune-i ca sa opreasca din aia 4 milioane si sa vezi cum reactioneaza.Iti garatez eu ca nu te va mai contacta. Asa am patit eu acum circa 10-15 ani. Cand i-am spus sa opreasca din banii respectivi m-a blocat. Sa nu te puna Dumnezeu sa transferi ceva de la tine sau sa-i dai un cont pe care ai bani.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vezi mă că e țeapă, cum sa ti transfere ea tie atîtia bani, asta e ca si cu metoda accidentul, nu crede toate, ca rămîi fara niciun ban. Bună "prietenă" ai, imediat se gîndea aia la tine sa ti dea bani? Daca tasu era impuscat, povești de fraieri.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aia te a prins de prost, o sa ti i-a datele tale din cont si te goleste de bani, sigur aia este o escroacă fugită din Romania si numai are bani, o prostituată care are de dat bani ea la diversi oameni, si acum incearca cu disperare sa facă rost cumva de bani, fi destept nu i da nimic ăleia, cel mai bine o reclami la politie daca ai numarul de telefon pe care te a sunat, dai numarul ei politiei, si ei o vor încătușa.

Răspuns utilizator avertizat
| Sn4k3 a răspuns:

Https://www.youtube.com/......tps?/watch
http://www.efin.ro/credite/rbs_romania/sucursale.html
Poti face prin telefon sau te duci la una din ele, spui ca vrei sa faci un transfer din contul pe care ti l-a dat in contul tau (nu stiu daca e chiar atat de simplu), dar nu inteleg de ce nu ii suna sa discute cu ei despre asta si sa vada ce poate face, mai ales ca e vorba de o suma mare de bani, asa o sa stiti sigur ce aveti de facut.
Ai aici centrul de suport :
https://www.business.rbs.co.uk/......entre.html

andreia67
| andreia67 a răspuns:

TEAPA! Fa-te ca nu ai auzit treaba asta vreodata. Uit-o! E o escrocherie clasica care se practica de peste 20 de ani doar ca s-a modernizat odata cu trecerea timpului. Se numeste "Scrisoarea nigeriana".

| Peridava a răspuns:

Spalare de bani. Sau finantare pentru grupuri ilegale. Sau cine stie ce altceva mai grav. Nu te baga!

| gratargratar a răspuns:

Da, cum sa nu laughing
Eu zic ca, inainte de a te duce la Bank of Scotland, mai bine te duci la Politie. O sa-i deschida ei un cont.

| Adiadictie a răspuns:

Mergi LA o firma de avocatura

| alin131 a răspuns:

Mai, nu suna a bine...