Nu stiu despre ce este vorba, deci nu ma pot pronunta in privinta situatiei, dar iti dau multa dreptate, in ceea ce priveste "AJUTORUL" pe care ti-l acorda unii utilizatori ai site-ului TPU.
Primesc cu multa placere binele ce mi-l doresti, ceea ce iti doresc si tie din tot sufletul. Toate bune.
Si inca ceva, am vazut ca abia ai intrat pe TPU, poate chiar sa sari in ajutorul prietenei, ceea ce este foarte frumos, o vorba buna poate fi de cele mai multe ori un ajutor imens, dar daca esti o fiinta mai sensibila si nu suporti ironiile, renunta la lupta aceasta oarba cu virtualii "PRIETENI" de pe TPU, desi cred ca ai foarte multe de spus, probleme ce poate ne-ar ajuta si pe noi... oricum horararea iti apartine.
Draga Loredana, cu tot respectul, din ceea ce scrii aici eu nu inteleg la cine anume te referi. Daca as sti despre cine vorbesti si as cunoaste problema poate as reusi sa-ti spun o parere.
Astept mai multe detalii!
Despre ce vorbesti? Cu cine te certi? fii te rog explicita daca dai un raspuns macar trimite ne la intrebare sa ne dumirim?/////
andreiscripcaru întreabă: