Pai ai putea sa iti faci promovare pe Facebook, Instagram contracost. Îți faci o pagină, pui detalii despre fiecare produs și atașezi o poză sau chiar mai multe.
În cazul în care ai firmă poți face flyere pe care sa le împărți în scări de bloc.
Fără firmă e mai riscant.
Poți pune pe olx și pe grupurile de vânzări de pe Facebook.
Exista grupuri de vânzări ( pe Facebook), in fiecare oraș, și chiar și pentru toată România.
Sper că te am ajutat.
Te ajut eu!
1) îți trebuie un site de prezentare pagină web.ro
(Pot să îți fac una simplă gratis. Bune nu chiar gratis pentru că va trebui sa plătești statului o taxă pentru a folosi acel nune.RO aproximativ de 60 lei / an plus 2, 9 euro pe lună unei firme hostvision care îți va oferi găzduire pentru site-ul tău.
Adică cum ar veni ei țin în banii ăștia un calculator in priză legat la internet pe care va sta si site-ul tău paginile de la pagina ta web fișierele pozele filmulețele și alte documente texte ce mai vrei tu sa apara pe acea pagină) eu pentru mine personal nu îți iau nici un leu!
După ce ai pagina web
Eu te pot ajuta să fie găsită de diverse motoare de căutare cum ar fi GOOGLE
Bing MSN Yahoo AOL yandex...
140 de motoare de căutare.
După ce ai pagina web te pot ajuta să mă ocup de SEO.
Dacă cumva ai ceva bani de dat pe promovare ași putea să te ajut să îți faci campanie plătită pe Facebook Google bani/click ii dai la google nu mie ci pentru fiecare posibil client tu poti sa alegi o sumă pe care o dai și îți dă factură. Nu pentru mine ca eu nu vreau nimic. Dar la google Instagram ticktok Facebook si alții se plătește.
Apoi poate te ajut să dai ceva anunțuri și la radio-uri mai ieftine la inceput apoi dacă vin clienți dai si la posturi de radio mai cunoscute.
Ași putea să te învăț să faci felicitări origami si tablouri cu semințe pentru ca e bine sa ai o marfă cât mai diversificată cu putință!
Apoi daca îți vei face cumva firmă sau persoană fizică autorizată atunci te pot ajuta si cu un magazin-online
Unde clientul adaugă in coși produsele apoi le cumpără exemplu
mivarom.ro
Intră pe acest site si vei vedea cam ceea ce ași putea face eu pentru tine ca și magazin on-line
Cum se poate să se facă reclamă la radiouri mici sau mari? Cum se poate intra în legătură cu ei pentru asta?