Buna, eu de ex cand ma spal pe cap, nu-l usuc cu feonu, il usuc in prosop si apoi il mai las 10-15 minute asa ud. il pieptan si mi-l strang in coada. partea de sus(calota) ramane drept(nu mai e nevoie de placa) iar coada se onduleaza.
varianta 2. cand te speli, il usuci in prosop, si cand mai e putin ud il dai cu spuna si-l rasucesti in coada si-l usuci asa rasucit, cu feonul. ai sa vezi ce bucle minunate vei avea.
varianta nr 3. este sa-ti faci bucle cu placa, foarte frumoase, dar iti recomand primele 2 variante(sunt mai sanatoase si mai rapide)
Ramai asa ca e misto daca il aveai ondulat (cum il am eu) pai daca nu il usuci cu peria si nu-l intinzi pai se umfla de zici ca a explodat o bomba.e mai dragut cu il ai tu
Cumpara-ti un uscator cu difuzor.Nu sunt scumpe si iti fac parul super cret (iti spun din propria experienta).
uite un model dupa care poti sa te iei dp ce il ai http://www.divahair.ro/......e_perfecte
Onduleurile se pot crea cu fasii de material invelite in ziar. Apoi fa ti suvite de par si rasuceste le pe aceste,, moatze''. Stai cu ele toata noaptea, nu te incomodeaza ca bigudiurile, ai sa vezi ce onduleuri superbe ai si rezistente, daca aplici putina spuma si fixativ. Aceasta metoda e de cand lumea. O zi superba :*
Sunt mai multe metode: cu ajutorul ondulatorului, bugudiuri, perie rotativa, multe codite impletite pe parul umed pe care le lasi peste noapte iar dimineata le desfaci; sau la o ocazie speciala poti merge la un salon specializat.
Pe Google gasesti mai multe informatii.
Sper ca te-am ajutat!
Ai incercat sa.l impletesti dupa ce-i faci baie? sau cumpara-ti sampon ceva gen pentru par ondulat