Zero calificare, salariu minim, zero proprietati, rata la masina.
Cineva a vrut "fite".
Sa mearga la coletarie in UE, cu duba. Castigi undeva pe la 3000 de lei pe luna, lucrezi minim 20 de zile, apoi 10 stai acasa. Programul insa e foarte obositor.
Ii trebuie doar permis de categoria B. Se cauta foarte multi soferi.
Pe un salariu de 10 mil lunar nu are speranta.Sunt firme care angajeaza oameni cu contract din Romania in strainatate, la munca pe santier-constructii, domeniul naval-sudura, ambalare marfuri si ce se cauta foarte des in ultimul timp am vazut macelari.Salariile sunt peste 1000 de euro lunar.Primele 2-3 luni se plateste cam 1200 euro, dupa il mareste la 1500-1800 depinde de job. Daca nu vrea sa plece in strainatate nu-i prevad un viitor stralucit la situatia in care spui ca se afla atata timp cat nu-i pica din cer un noroc cat un bloc de 10 etaje. Poate doar sa lucrati amandoi si sa-l mai ajuti tu cu bani.Situatia oricum e foarte nasoala.
Iesi "pă" Elveția, in 2-3 luni ii plătești rata, cumperi si casa, faceti si nunta.
In primul rand, nu stiu cum ia doar 1, 000 de lei pe luna (brut sau net? ) cand salariul minim brut este de 1.900 de lei, ceea ce inseamna ca primesti net (in mana) aproximativ 1.162 lei.
In al doilea rand, daca pleaca in strainatate se foarte poate sa va despartiti. Am intalnit multe cazuri.
In al treilea rand, trebuie sa-si gaseasca alt loc de munca. Si in Romania poti castiga 3-4000 lei pe luna brut daca te duce putin mansarda. Daca te duce mai mult mansarda, poti castiga mai mult de atat. In strainatate faci pe sclavu, chiar si cu contract de munca.
Eu i-as recomanda sa se mute intr-un oras din Ardeal si sa se angajeze aici (Cluj, Sibiu, Brasov, Timisoara). Este o mare lipsa de forta de munca si salariile sunt de cel putin 2, 000 de lei net, in conditile in care lucrezi intr-o fabrica apasand pe butoane. Va casatoriti, luati un ANL si va descurcati. Totul tine de el (voi). Cat de mult munciti si, mai ales, cat de mult invatati. Ca daca era programator, lua la 18 ani salariu de 3-4, 000 lei fara probleme.
Draga,nu ca as avea ceva cu "conationalii" mei.Dar pe un asemenea salariu, mai stai si in chirie, iti mai faci si rata la banca pentru masina... apoi nu ai bani nici de un pate.Ce mai stai cu el? Asta-i cea mai simpla solutie, gandeste bine si tinteste unul cu bani, sa nu mai pui astfel de intrebari pe un asemenea site.
Nu caut pe cineva doar pentru bani. Masina este pe numele parintilor lui si este luata acum 2 ani, cans otul mergea perfecta. Nu e vina lui ca au avut intamplari nefericite si au ajuns asa
Apoi cine sa va mai inteleaga fetelor?! O zi cautati iubire, ziua urmatoare va uitati dupa case si masini.Cam greu cu voi, sincer!
Dude, unde ai văzut că ar alerga după bani? Fata a întrebat, cum l-ar putea ajuta pe iubitul ei. Nu mai generaliza aiurea.
Cunt dar ...sorry,esti cumva purtatorul ei de cuvant?
Nu are sens, dar mersi
Nu este, dar totusi, daca alergam dupa bani, cum ai spus tu, nu mai ceream sfaturi si nu imi mai faceam griji
E cam mic, să plece în străinătate la cei 18 ani ai lui.