| Gabriela1708965 a întrebat:

Bună seara, am 13 ani și am nevoie sa îmi fac banii mei deoarece vreau sa îmi iau un telefon nou pentru ca al meu e foarte spart, idei? Având în vedere ca nu am absolut nici ruda în România iar tata câștiga puțin peste 20 de milioane.

Răspuns Câştigător
| CosmaD a răspuns:

Gândește ce "bișnițe" ar merge in zona în care locuiești, de exemplu poți vinde gumă happy, nu îți iese profit mare dar este o idee, sau poți vinde caiete personalizate, câte idei de astea. Aici cel mai mare prieten al tău e internetul, caută și informează-te până vei găsi propria ta "bișniță"happy
Îți spun eu până la urmă vei găsi o modalitate dacă ai motivație în tine. Și niciodată să nu dezvăluiești metoda nimănui.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Milioanele nu mai există demult. Un milion este acum 100 lei. Ca să îți faci banii tăi, muncește ceva pentru cineva.

| UnDiavol a răspuns:

Eu zic să-ți trăiești Copilăria ai timp de muncă când o sa crești o sa muncești destul joaca-te afară ieși cu prieteni tăi la suc la joaca ieșiți Jucațiva afară juacativa ceva jocuri împreuna trăieșteti Copilăria

| aDEeLAa a răspuns:

Meditatii pentru alti copii. facut teme, desenat pe bani.
mai bine, mai tragi putin asa fara telefon si te concentrezi pe scoala decat pe,, bisnita'' pentru ca daca acum nu te concentrezi pe scoala, mai tarziu nu vei stii sa faci decat bisnita..parerea mea, acum tu faci cum vrei.