Sigur, esti libera sa faci ce vrei. Dar eu ti-as recomanda sa iti continui studiile. Odata ce te-ai angajat si ai inceput sa muncesti, foarte greu mai revii pe bancile scolii. Plus ca incepi sa uiti din ce in ce mai mult lucrurile invatate, pe care acum le ai inca proaspat in minte.
Eu da sunt libera scoala este o parcarie nu te invata nimic nu faci cu ea nimic stiu oameni care au facut facultati si nu au servici stau cu diploma in buzunar si am colegi la liceu care nu vin la scoala si munces si vin in ultima saptamana de scoala isi inchidmediile si gata si eu stau ca proasta si nici nu fac nimic asa ca eu daca as gasi un job cat de cat bine platit as renunta fara sa clipest scoala poti sa o faci si la 50 de ani
Vrei sa faci bani rapid? sa fii tu seful tau? sa castigi atati bani cat muncesti? sumele pot ajunge in cateva luni la mii de euro, avem oameni care in 2-4 ani au ajuns sa castige 300.000 de euro pe an, e foarte simplu da-mi add la skaterboy_66 si te ajut eu!
Stai asa un pic ca oi avea eu 18 ani dar nu sunt chiar atat de proasta sunt oameni care muncesc o viata intreaga si nici nu au auzit de asfel d sume eunu vreausa te jignesc sau sa crezi ca nu apreciez faptul ca vrei sa ma ajuti dar vreau sa stiu mai multe si pe urma iti dau si add despre ce e vorba ce trebuie sa fac unde lucrez cat salariu am in prima faza unde e firma a compania sau ce este scrie aici sau lasa-mi un mesaj pe TPU si vb