| JurjPetru a întrebat:

Bună seara, am o bancnota de 100 dolari din anul 2009 pe care am păstrat-o într-o stare foarte bună și nu are nici un semn de deteriorare.
Doresc sa știu întrucât am văzut ca din anul 2013 sau introdus bancnote noi de 100 dolari la nivel mondial.
Mai pot schimba bancnotă mea la un schimb valutar / banca și sa primesc lei românești sau a ieșit din uz și este expirata?
Vă mulțumesc mult numai bine!

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Banii americani is valabili indiferent in ce an este facut, deci ar trebuie sa il primeasca.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru relian):

Jassmina, Jassmina... Din fericire dupa prima fraza a mai zis si "La noi unele banci primesc dupa 1996 iar altele este posibil sa nu accepte emisiuni mai vechi de 2004. " deci sigur il ajuta. happy

| JurjPetru explică (pentru relian):

Mulțumesc mult. Miau acceptat bancnotă astăzi. Numai bine!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la o casa de schimb valutar cu banii si întreaba i pe ei, sau la oricare bancă

| Violleta2022 a răspuns:

Asta poti afla numai daca intrebi la o banca.
Dar daca au iesit din uz, nu mai valoraeza nimic pentru noi si nu cred ca ai primi ceva pe ei.

| Gligore2000 a răspuns:

In SUA primesc la banca si din 1861.
La noi unele banci primesc dupa 1996 iar altele este posibil sa nu accepte emisiuni mai vechi de 2004.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gligore2000):

Din pacate nu-l ajuta cu nimic informatia ta, deoarece el este in Romania si nu are cum sa ajunga la banca din USA sa poata schimba banii.

| Gligore2000 a răspuns (pentru Violleta2022):

Daca cititi cu atentie intrebarea lui si apoi raspunsul meu, poate o sa intelegeti.