| vreaubebe a întrebat:

Buna seara, am o dilema. sotul meu are un venit de 1500 ronlunar. are un credit ipotecar de 21 mii euro prin comasare de venit cu mama mea pe 15 ani, iar acum doreste sa imprumute de la brd suma de 2500 lei pentru un ipad 2. credeti ca are sanse sa obtina acest imprumut avand in vedere faptul ca totalul ratelor nu trebuie sa depaseasca 35 % din salar dar el are acel credit ipotecar cu co-platitor? merci mult

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Afla sigur daca intreaba la BRD-GSG. De altfel poate calcula si singur, stie rata care o plateste si sa vada daca mai ramane ceva si pentru noul credit. Numai bine!

| vreaubebe explică (pentru Ioandelasal):

Rata pentru apartament o plateste mama mea, adica ea trimite banii, deci are practic cu ce sa plateasca rata la tableta, dar nu stim decat noi faptul ca banii pentru rata la apartament provin de la ea, si daca ar fi sa calculam 220 euro depaseste cu mult 35% din salariu de aceea intreb

| Ioandelasal a răspuns (pentru vreaubebe):

Daca este asa atunci nu va primi credit.

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Nu, nu primesti credit, banca nu are incredere in "deja indatoratii" fiindca stie ca poate iese in pierdere daca platitorul nu poate platii rata.