| Alexluchi20 a întrebat:

Buna seara.Am o întrebare.Care sunt joburile in care nu ai voie cu parul lung ca băiat?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In principiu, la joburile publice sau guvernamentale nu ai voie cu parul lung, fiindca se cere o anumita prestanta si eticheta.
Nici in armata nu este voie cu parul lung, fiindca este impusa o anumita tinuta, conduita si uniforma, obligatorie.

| Alexluchi20 explică (pentru Violleta2022):

Pai gen nu pot sa fiu judecător dacă am parul lung?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexluchi20):

"Pai gen"?
Genul poate fi: masculin, feminin sau neutru.
Tu de care gen esti, sau la care "gen" te referi?

Ai vazut in viata ta vreun judecator cu parul lung?
Fiindca eu in NU am vazut nici unul!
In pozitii atat de inalte nu se accepta hipiotii sau ciudatii, cu parul lung, ci se cere si se impune o uniforma, conduita si prezentare exemplara, ca nu se duce nimeni la joaca acolo sau la discoteca.
Artistii, actorii, smecherii, hipotii si boschetarii poarta parul lung. Tu de ce "gen" esti?

| Alexluchi20 explică (pentru Violleta2022):

Pai m-am referit nu la par de ăla lung ca femeile.M am referit ca in părți și bretonul sa fie pana la obraz e ok? Nu par de ăla pana la umar

Nu este ok, dimpotriva, sunt joburi si pozitii unde tunsoarea trebuie sa fie scurta, decenta, masculina.
Nu exista si nu va exista niciodata in armata sa te primeasca cu parul pana la umeri, fiindca astea sunt legi care se aplica internatonal.
In armata nu te duci la disco, te duci sa lupti, sa fii pregatit pentru front, terbuindn sa te tunzi cat mai scurt posibil, eventual zero.

| helpforyou a răspuns:

1. Forțele de ordine sau militare

2. Personalul din industria alimentară

3. Personalul din industria medicală

4. Personalul din industria aviației

| Alexluchi20 explică (pentru helpforyou):

Gen dacă am parul lung și îl prind in coada nu pot sa ma duc in armata sau sa fiu doctor?

| helpforyou a răspuns (pentru Alexluchi20):

La doctor, se mai poate, dar in armata nu cred.

| Holiday a răspuns (pentru helpforyou):

De fapt doar in cadrul armatei (inca) nu ai voie ca barbat sa ai parul lung. Lucru care nu este valabil in cadrul Politiei. De restul domeniilor specificate de tine, nici nu se pune problema sa discutam. Nu au existat, si nu exista restrictii.

| Alexluchi20 explică (pentru Holiday):

Adică in viitor va fi permisă armata cu parul lung măcar pana la umeri?

Răspuns utilizator avertizat