| Alina12368979779 a întrebat:

Buna seara, am o mare mare problema, deci peste aproximativ 2saptamani este ziua mea si as vrea sa-mi fac ziua la un restaurant select dar mama zice ca e bine dar eu singura absolut singura sa-mi fac rost de bani daca nu nu, cum as putea face rost de banii (1000lei) in 2 sapt, sunt fata si am 17 ani, solutii?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cand nu ai bani, stai acasa si-ti faci o petrecere mica, in familie ori cu prietenii foarte apropiati, nu-ti bagi parintii la imprumuturi, mai ales cand este o varsta nesemnificativa, de minor.
Invata sa-ti respecti parintii si banii munciti cu sudoare de ei, ca nu pica din cer!
La Multi ani! (in avans) happy

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Solutia e sa nu iti tii ziua acolo. Nu iti da nimeni o mie de lei pe 14 zile de munca, si ai o varsta cam mica pentru variantele neortodoxe.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă la 17 ani vrei să-ți faci ziua "într-un restaurant select", atunci la majorat ce vei mai vrea? Să închiriezi un yacht?

Chiar te-aș încuraja să încerci să faci tu rost de 1000 de lei în două săptămâni. Vei învăța o lecție foarte importantă despre cât de greu se fac banii și cât de mult muncesc părinții tăi pentru ei.

| sdaads a răspuns (pentru johnnny123):

"Vei învăța o lecție foarte importantă despre cât de greu se fac banii și cât de mult muncesc părinții tăi pentru ei."

Nu știu câți ani ai presupun ca ești ceva mai mare decât ea, dar fata a zis ca are 17 ani. Trebuie sa înțelegi ca ei sunt alta generație. Generatia lor nu prea știe sa aprecieze valoarea banilor pentru ca s rasfatati la maxim de părinți spre deosebire de generatia mai veche unde rasfatatii erau foarte putini.

Vad din ce în ce mai mulți pusti de 14-15 ani care se flexeaza pe banii părinților, isi numără banii în fata ta etc.

A și 1000 lei în 2 săptămâni se fac, având în vedere ca salariu mediu în Romania pe o luna(30 de zile) e vreo 3500 lei.

| Amvenitsăajutoameniideaici a răspuns:

Dacă nu este majoratul, pentru moment organizează-te după cum pot părinții. La mulți ani!