Nu-ti fa griji! Nu are nimeni ce face decat sa-ti trimita bani. Ca sa ridice bani trebuie sa se duca la ghiseu cu Cartea de Identitate a ta si sa si semene cu tine, sa aiba cardul si codul PIN, sau sa sparga serverul. Daca sparge serverul poti sa ai zece mii de parole ca n-ai ce face.
Multumesc de raspuns.m ati linistit, chestia e ca nu mai poti avea incredere oarba in nimeni!
Noapte buna va doresc!
Multumesc si eu pentru apreciere!
Este imposibil sa ajunga pe mainile cuiva, odata ce tu ai dat aceste date cuiva din familie.
banuiesc ca persoana careia i-ai dat datele nu este debil mintal, deci are creier sanatos si este capabil sa judece, nu sa multiplice adtele tale sis a le arunce pe strada.
In ce priveste numarul de client, nu are nici o importanta daca-l vede cineva, ca acela nu poate fii accesat fara sa-ti cunoasca si parola de la contul bancar.
E vorba de o matusa a mea ...in ea am incredere totala in fiul ei adica in va rul meu nu am incredere!
Asta era problema dar m-am linistit cu raspunsul d voastra si al celorlalti oameni care mi au raspuns.
Va multumesc pentru raspuns sa aveti o zi buna!
Cu nr. de client nu poate face nimic. Asa cum nu poate face nici cu nr. de cont, decat sa-ti depuna bani in cont.
Va multumesc pentru raspuns, va doresc noapte buna!