La bcr ai cam 4% pe an dar daca faci retrageri dobanda scade. La ING ramane la fel. La restul nu stiu, du-te din banca in banca si vezi ce oferte iti face fiecare. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Eu iti sugerez Raiffeisen bank, am fost la ING si nu am fost prea multumit, apoi, tata m-a sfatuit sa merg la Raiffeisen bank, am sub 14 ani,deci am contul de economi pentru copii ( am primit si un bonus generos din partea lor cand mi-am facut contul) bonusul nu e prea mare, dar, e frumos din partea lor, deci, ai priceput
Nu ii depune! Incearca sa ii investesti! Nu ii imprumuta! ATENTIE! Dobanda pe care o vei obtine nu iti va acoperi decat costul impozitului... Deci tu decizi!
In ce sa-i investesc? ce as putea sa fac ca sa si mearga? sa nu risc prea mult de ai pierde sau sa nu-i mai recuperez? precizez ca nu prea ma pricep la afaceri, domeniul meu e cu totul si cu totul altceva.
Atunci iti recomand sa nu ii pui in banca.
Alte sfaturi?
ING este bun si sigur acolo i-am pus si pe ai mei pachetul ti il alegi tu cum vrei...PAREREA MEA POATE AI TU UNA MAI BUNA!