Cand iti faci card, iti da o hartie pe care scrie ce comisioane se percep si cand. Daca, subliniez, iti scoti bani de la bancomatul de la banca la care ai contul, atunci comisionul este minim, chiar zero, daca mergi la alt bancomat atunci platesti comision. Pentru orice acces la cont, chiar si atunci cand ceri extras de cont, se percepe un comision, asta este ceva in jur de 1 leu cand ceri la bancomatul bancii, si 5 lei cand ceri de la bancomatul altei banci.
Si KodrutZ zice una buna, dar uite ca m-am interesat: http://www.efin.ro/......ctron.html
Deci, poti obtine card.
P.S. Daca vrei sa obtii extras de cont, cel mai ieftin este sa extragi 10 lei (sau suma cea mai mica de la bancomat) si sa ceri chitanta, pe asta iti arata cat mai ai in urma tranzactiei si nu pierzi nimic. Comisionul la extragere este din cate stiu eu zero. :-?
Cred ca virsta o sa fie o mica mare problema legat de obtinerea unui cont bancar. Nu de alta, dar tare am impresia ca trebuie' sa fii majora pentru asta. Nu sint sigur, poate iti zice cineva din domeniu precis.