| Ellisell123 a întrebat:

Bună seara! Am și eu o problema cu, o anumita banca au zis ca am contul blocat și trebuie sa fac alt card zis și făcut vine cardul după 7 zile surpriza card de cumpărături alta cerere și iată a8a zi nu a venit cardul în fine deci nu înțeleg de ce nu mi pot scoate bani din cont de la ghișeu pana ajunge cardul? Cum procedez ce este de făcut am bani blocati de 2 luni din cauza unor incompetenți care nu știu ce sa-mi spună și de ce nu îmi dau bani a mau pățit cineva ceva de genul și cum a rezolvat pana la urma?

10 răspunsuri:
| eliancodrut a răspuns:

Fa reclamatie la protectia consumatorului. Inainte de asta da telefon la infocenter, ca cei de la ghiseu, de multe ori sunt neofiti in materie. De la ghiseu trebuie sa poti sa scoti banii fara nici o opreliste. Nu are nimic a face cardul cu retragerea banilor de la ghiseu. Poate doar sa-ti opreasca un comision.

| darrio2007 a răspuns:

Nu am mai auzit de asa ceva. Doar daca nu ai facut ceva ilegal. Cand ai contul blocat nu ti se cere sa faci alt card.

| Ellisell123 explică (pentru eliancodrut):

Aia stiam și eu dar o țin una și buna ca nu pot scoate bani + de alta au făcut ei de capul lor cerere pentru nu stiu pensie ca vezi doamne este suma mare pe card.

| Ellisell123 explică (pentru darrio2007):

Nu am făcut nimic, nici eu nu am auzit pana la aceasta banca de toată frumusețea

| Kufu95 a răspuns:

Reclamație, altfel nu ai cum.

| Ellisell123 explică (pentru Kufu95):

Asta voi face altfel nu vad cum sa rezolv, nu este normal asa ceva.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Despre ce banca este vorba?

| eliancodrut a răspuns (pentru Ellisell123):

Nu am inteles ce vrei sa zici cu pensia. Fa repede reclamatie la protectia consumatorului. Eu am facut pentru o persoana care avea un card cu descoperire si vroia sa i-l inchida ca implinise varsta de 70 de ani. Imediat l-au chemat la sucursala si i-au prelungit valabilitatea, deoarece suma era mai mica decat pensia.

| Ellisell123 explică (pentru eliancodrut):

Am făcut cerere de închidere a contului îndrumat de o doamna mâine aștept sa vad ce zice ar trebui sa-mi dea bani, am făcut și card la alta banca ăștia sunt prea de tot. Nu se poate cu ei sa facă ce vor cu conturile oamenilor

| eliancodrut a răspuns (pentru Ellisell123):

Foarte bine. Dar numeste banca sa o stie si altii. Eu am intampinat necunoastere la CECBank.