Fa reclamatie la protectia consumatorului. Inainte de asta da telefon la infocenter, ca cei de la ghiseu, de multe ori sunt neofiti in materie. De la ghiseu trebuie sa poti sa scoti banii fara nici o opreliste. Nu are nimic a face cardul cu retragerea banilor de la ghiseu. Poate doar sa-ti opreasca un comision.
Nu am mai auzit de asa ceva. Doar daca nu ai facut ceva ilegal. Cand ai contul blocat nu ti se cere sa faci alt card.
Aia stiam și eu dar o țin una și buna ca nu pot scoate bani + de alta au făcut ei de capul lor cerere pentru nu stiu pensie ca vezi doamne este suma mare pe card.
Nu am făcut nimic, nici eu nu am auzit pana la aceasta banca de toată frumusețea
Asta voi face altfel nu vad cum sa rezolv, nu este normal asa ceva.
Nu am inteles ce vrei sa zici cu pensia. Fa repede reclamatie la protectia consumatorului. Eu am facut pentru o persoana care avea un card cu descoperire si vroia sa i-l inchida ca implinise varsta de 70 de ani. Imediat l-au chemat la sucursala si i-au prelungit valabilitatea, deoarece suma era mai mica decat pensia.
Am făcut cerere de închidere a contului îndrumat de o doamna mâine aștept sa vad ce zice ar trebui sa-mi dea bani, am făcut și card la alta banca ăștia sunt prea de tot. Nu se poate cu ei sa facă ce vor cu conturile oamenilor
Foarte bine. Dar numeste banca sa o stie si altii. Eu am intampinat necunoastere la CECBank.