| antoniaidk a întrebat:

Buna seara! Am strâns 5000de euro și nu stiu ce sa fac cu ei. Vreau sa-i păstrez momentan,sa-i țin Cash sau sa-i bag pe un card? Dacă da,pe ce card și dacă sunteți de părere ca ar trebui investitor in ce? Dava ziceti crypto,nu ma pricep.
Și nu ma prea interesează acest subiect, dar accept orice sfat, dau funda.Multumesc!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da i la saraci ca ar avea mare nevoielaughing fix asta nu o sa faci

| RAY a răspuns:

Sa ii investești în tine, sa faci un curs dar de ceva de care ești convinsa 100/ că îți place, eu asta as face

suntserios
| suntserios a răspuns:

Banii nu ii bagi pe card. Poate intr-un cont care are atașat un card. Dar dacă vrei sa ii oatsrezi că economii atunci îi pui Intr un depozit la terment. Dobânzile sunt măricele in acesta perioada, până la 7% pe an.

Sub nicio forma cash

| relian a răspuns:

Vorba cuiva cumpara aur, ala nusi pierde valoarea niciodata.La banca daca pui poate te ia careva la rost de unde ai banii aia laughing plus nu te gindi ca cistigi ceva, la banca doar stau, nu mai este cum mera odata, sa iti dea dobinda, sor dus vremurile alea.

5 mii nu-s cine stie ce, deci nu se pune problema de investitie laughing pe aiai ii dai gata intr-o seara daca te pui.

Sfat, mai stringe, tinei acolo pentru stiu si eu zile negre, niciodata nu se stie ce vremuri vin.
De aia cine a spus de aur stie ce spune, banii, azi is miine la revedere, desi nu se intampla acu, dar cidnva sigur se va intinmpla.

Euro asta no sa aiba viata prea lunga, eu asa cred.Mai stringe bani si ia-ti o casa, sau un teren pe care se poate construi, asta este o alta chestie buna

| SingleForOne a răspuns:

Pentru cât timp vrei să-i păstrezi undeva?
De exemplu, 3 luni, 6 luni, 12 luni?

Îi poți pune într-un depozit la termen la o bancă de încredere, cu dobândă bună. Când îți vine cheful, retragi exact cât ai depozitat sau dacă aștepți acele luni, primești bani în plus de la bancă, prin dobânda oferită de ei.

Răspuns utilizator avertizat
| Continchiscontsters a răspuns:

Nu știu chiar nu știu ce ai putea face cu ei.