Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Noiembrie 2024 sunt:
Buna ziua! Dacă mă duc la banca sa aflu pinul deoarece l-am uitat mi-l da pe loc și cât durează Dau funda
Are cineva experienta in intocmirea unui plan de afacere sociala? as fi foarte recunoascator
Am 2 firme pe numele meu, una nou infiintata si una veche. Exista vreo posibilitate prin care poti transfera bani de pe firma veche pe firma noua astfel incat sa nu platesti dividente? Ca asa as putea...? (mai mult)
Cat e prețul la cupru în zona Bucureștiului? Am auzit ca se da și cu 50 lei kg.
Salut, imi poate zice cineva ce costuri sunt sa deschizi o frizerie si care ar fi suma de care ai nevoie sa o poți deschide? Mulțumesc!
Buna ziua, parintii mei incearca de mult timp sa vanda un apartament la 100.000 euro, el este 80 mp, etaju 1, un loc linistit, zona excelenta, etc. Iideea este ca necesita renovare cam peste...? (mai mult)
Buna seara, am un card de la BRD student university și am uitat codul pin, pot să merg la banca fara părinte eu având 15 ani? Dau funda
Ce părere aveți despre cont la wise este de încredere pentru a depozita bani la ei in cont?
Merita sa am card Revolut? Care ar fi beneficiile?
Bună, dacă am amanetat un telefon și doresc să prelungesc contractul înainte de termen, cum se procedează? Ce trebuie și cat o să plătesc? Trebuie restituiți toți banii dacă doresc prelungirea?...? (mai mult)
Daca fac un credit de nevoi personale la bcr, pot retrage toata suma cash odata? Sau imi va lua comision?
Cumva poți să îți iei ceva in rate fara carte de munca?
Buna, am 18 ani si sunt in clasa a 11- a si doresc sa fac o cerere pentru primirea alocatiei pana la sfarsitul clasei a 12- a. As dori ca alocatia sa mi intre direct pe card, eu am cont la BT si am si...? (mai mult)
Buna! Daca vand ceva pe olx cu fan curier si cumparatorul da retur cine plateste curierul? Si cam ce pret?
Buna! Va rog frumos sa i-mi explicati pas cu pas cum sa vand ceva pe olx( am cont)
Buna ziua, am si eu o intrebare, un prieten de al meu are un descoperit de cont la banca unde isi incaseaza salariul in valoare de 2400 lei, el a avut nevoie sa cheltuie urgent in jur a 600 lei din ...? (mai mult)
Bună ziua TPU, cine știe să-mi spună va rog frumos cât înseamnă 20%-30% dintr-un salariu de 1500€?
Bună TPU! Recent m- am mutat într- un alt oraș și am început un job unde se lucrează în două schimburi, însă salariul nu îmi ajunge. Mi- ar plăcea să găsesc încă ceva de muncă, dar nu...? (mai mult)
Ce opțiuni am de a investi 16000 Lei, sigure, 100% un anume câștig, în afara de depozite la termen, conturi de economii sau titluri de stat?
Cei care aveti pensie privata, la retragere care suma se retrage, cea din cont sau cea de la depuneri? Am in cont 2 sume diferite, una din contribuții și una total cont care e diferita de contribuții. ...? (mai mult)
Stie cineva sau a mai intalnit cineva dintre voi urmatoarea problema bancara? Problema este ca cineva mi- a trimis saptamana trecuta niste bani in contul meu de euro pe care nu l- am mai folosit de aproape...? (mai mult)
Salut! Unde pot plăti cu cardul pluxee(fostul sodexo) pe lângă magazinele de alimente?(De exemplu haine, constructii, electrocasnice etc.)?
Pot sa fac doua conturi de revolut pe acelasi buletin?
Bună TPU, am și eu o întrebare. Eu mi- am făcut de curând ( acum câteva zile) ifn- uri ( linii de credit) iar peste câteva zile urmează să îmi fac un credit bancar. Întrebarea mea este următoarea,...? (mai mult)
Dacă duc la amanet un telefon fake își pot da seama? Adică verifica amănunțit fiecare detaliu gen intra pe camera foto se uită cum face poze sau ceva?
Transferurile prin MoneyGram sunt monitorizate de ministerul de finanțe?
Buna ziua,as vrea sa deschid o spalatorie cu fise cei care sti ti cu ce se mananca lasati un raspuns va rog, cost investiti,aprobari necesare, acte necesare
Bună ziua, am întâmpinat o problemă la cardul meu BT. În urma unui transfer de 700 lei primit, am încercat să fac plăți online (Vinted/Tik Tok) în ambele aplicații mi- a apărut că detaliile...? (mai mult)
Salut, la ce banca îmi fac card?
Are cineva card reader de la o banca din Romania? In UK bancile ofera un card reader micut in care se introduce PIN- ul si asa se verifica identitatea detinatorului de cont. L- am pierdut pe al meu si...? (mai mult)
Ce părere aveți? Ar fi o afacere comerțul cu electronice calculatoare pc sh sau noi unele sunt cu specificati ok pentru diverse activitati și joaca
Cat inseamna 2500.00 in banii noi?
Salut, tocmai ce mi- am facut un alt cont de Revolut dar cand dau sa vad detaliile contului nu mi apare IBAN- ul care incepe cu RO, decat cel cu LT, ala international, si imi spune "for cross border...? (mai mult)
Bună dimineața. Știu ca este o întrebare stupida dar trebuie sa o adresez cumva. Cât câștiga un patron cu 8 angajați în domeniul electricieni în construcții? La noi la firma sunt doi,...? (mai mult)
Buna Seara, se acorda credit ipotecar pentru o camera de 12 mp? Suma de care am nevoie Este 25 mii euro, multumesc.
Buna TPU! Va merge aplicatia pluxee? Mie mi se blocheaza in loading screen de 3 zile incoace.
Buna, am autorizate codurile 4719, 4789, 4791 si 4799. Pot vinde cu amanuntul pe internet : tricouri, articole de craciun, cani din ceramica, lumanari? As vrea sa deschid o activitate de Print...? (mai mult)
E pepita.com legit? Am vazut un stalp pentru pisici la un pret mult mai mic decat in alte locuri si as vrea sa il cumpar, dar nu am mai auzit de site pana acum. A mai cumparat cineva ceva de acolo?...? (mai mult)
Vă salut, am și eu o problemă, am lucrat 4 zile la un patron în construcții și eu nu mai vreau să stau acolo pentru ca nu este om serios, și nu vrea să îmi dea banii ce pot face să primesc...? (mai mult)
Salut, am aplicatia unicredit bank si pe cardul de bani de EXEMPLU imi scrie 350, 42 lei iar pe ala de bonuri EXEMPLU am 18.06 lei iar in total imi zice ca am 350.04 dar eu in total am 332, cum ...? (mai mult)
Bună ziua cine ma poate ajuta sa vând și eu bratari personalizate nu am conturi suficient de ridicate pentru promovarea lor, sunt bratari superbe și ieftine pentru bărbați pentru femei pentru cupluri...? (mai mult)
Bună. Am avut un cont de revolut (standard), pe care am încercat să mi- l închid. Am parcurs toți pașii în acest scop, iar la final trebuia să primesc confirmarea pe e- mail, dar nu am primit...? (mai mult)
Am nevoie de pareri: sa imi cumpar masina second hand, de la piata (cum s- ar zice), second hand de la o reprezentanta (gen danove auto - reparate, in rate si cu garantie) sau sa o iau in leasing? ...? (mai mult)
Hei! Legat de un card VISA de la BCR. Pe mine nu prea ma duce capul la lucruri de genul si nici nu inteleg absolut nimic cand incerc sa citesc pe net. Dar imi expira incurand si ma intreb cum procedez ...? (mai mult)
Am incercat sa iau un credit de 25.000 de lei de la Revolut pe o perioada de 24luni. (Castig cam 7000 lei pe luna) Dupa ce am aplicat pentru acesta, la aproximativ 15 minute am primit refuzul pe motivul...? (mai mult)
Cum pot să mă conectez la aplicația YouBrd fiindcă am cardul de la ei, dar aplicația nu?
Am luat bani de pe cardul bt direct, cardul de cumpărături, ce termen am sa-i pun înapoi?
Daca in loc sa-mi transfer banii pe revolut cu ibanul de RO mi-am transferat din greseala pe ibanul cu LT tot imi vor ajunge banii in cont?
Salut! Eu am un card de la BRD, dar nu știu cum pot să mă conectez pe aplicația YouBrd îmi apare doar Activeaza acum și Activează de la o sucursala BRD.DAU FUNTA
Am pus ceva la vanzare pe olx si am fost abordat pe whatsapp de un cumparator, cum ca as fi primit un link de la olx, ca sa confirm primirea fondurilor. Mi s- a solicitat mailul, l- am completat in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ioana06i întreabă:
AcnaibSomlab întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Florazul15 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?