| Alex324 a întrebat:

Buna seara, am un card de la BRD student university și am uitat codul pin, pot să merg la banca fara părinte eu având 15 ani? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da poti merge singur la banca daca contul bancar este pe numele tau, desi parintele care ti-a facut contul poate sa stie acel cod pin, de aceea este necesar sa-ti intrebi intai parintele.
Exista si posibilitatea ca parintele sa fii ales un cod pin fara sa ti-l spuna, tocmai pentru a nu ti se permite sa cheltui banii de pe card pe cine stie ce juculete sau website-uri dubioase, caz in care banca are instructiuni clare de la parintele tau.

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Am uitat PIN-ul. Cum îl pot afla?
Pin-ul este un cod unic, setat automat de sistem. Pentru siguranța ta nimeni nu are acces la această informație iar în cazul în care l-ai uitat poti solicita regenerarea acestuia direct din aplicatia de mobile banking, din meniul "Carduri", în orice agenție BRD sau apelând la serviciul MyBRD Contact.

După inregisitarea cererii de regenerare vei primi un mesaj pe numărul de telefon declarat la BRD prin care ți se solicită parola unică (ultimele 4 cifre din numărul de card şi ultimele 4 cifre din CNP, fără spaţii sau simboluri. Mai multe detalii aici. După confirmarea parolei vei primi noul cod PIN, tot prin SMS. Dacă ai solicitat regenerarea PINului, trebuie să îl utilizezi prima oara cardul la un bancomat.
brd.ro/intrebari-frecvente

| Daktary a răspuns:

Daca ai instalata aplicatia youbrd pe telefon la sctiunea carduri ai acolo recuperare pin o sa iti vina pinul prin sms.