| Joanna777111 a întrebat:

Buna seara, as avea o intrebare legata de PFA. Mi-am deschis un PFA de putin timp si as vrea sa ma inregistrez pe Emag Marketplace pentru a vinde produse, am completat tot ce era nevoie si am ajuns la incarcarea actelor, ei imi cer sa incarc actul constitutiv sau statutul societatii, din cate stiu nu am nevoi de asa ceva pentru ca sunt PFA iar PFA-urile nu au nevoie, dar nici nu ma lasa sa trec la pasul urmator daca nu incarc documentul. Ce pot face in acest caz?

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cred ca este suficient sa scanezi (in pdf) actul constitutiv (inregistrarea) ca pfa, primit.

| Joanna777111 explică (pentru Bula):

In locul actului constitutiv am incarcat certificatul de constatator, si astept sa ma contacteze cineva de la ei, pentru ca nu au niciun e-mail unde as putea sa le scriu.

| MistarGoGu a răspuns:

Iei legatura cu cei de la EMAG suport *( relații clienți) și le explici ce statut juridic ai!
Ai citit " Termeni și Condiții " de pe site? Este posibil ca cei cu SRL sa se poată înregistra! Nu și PFA-uri!

| Joanna777111 explică (pentru MistarGoGu):

Da la ei pe site scrie ca se pot înregistra si PFA-urile, din cate am mai citit pfa-urile nu au act constitutiv acesta este obligatoriu pentru SRL-uri. As avea nevoie de odeclarație pe propria răspundere, în care sa specific că îndeplinesc condițiile legale pentru desfășurarea activității economice. O sa iau legatura cu cei de la Emag sa imi dea mai multe detalii.