Nu poti face bani cu calculatorul sub nici-o forma ci doar sa cazi in plasa unor inselatorii.
Ai nevoie de cunostinte avansate html, php ori Java pentru a colabora cu anumite firme ori persoane private in vederea dezvoltarii unor pagini web.
Cum nu ai astfel de cunostinte, nu exista nici-o alta forma de a face bani cu calculatorul, te asigur de aspectul acesta.
Cele mai multe inselatorii in care poti cade, este cand unii angajeaza persoane sa traduca site-uri, scopul este sa-ti pierzi timp pe acel site facnd vizite pentru reclamele lor insa cum nu exista un contract legat cu clauze, se numeste inselatorie.
Am incercat in familie metode de a face bani pe site-urile gen BUX, pe calculator, doar dand click pe reclame! Totul este o minciuna, cred eu! Daca ar fi adevarat, atunci toti oamenii nu ar mai lucra la servici si ar sta la calculator!
Se pot face bani foarte buni cu calculatorul. Iti pot spune din experienta. Problema este ca acest lucru implica multe lucruri, iar problema tehnologica este poate cea mai mica dintre ele. In principiu trebuie sa studiezi marketing online, sa intelegi despre ce este vorba, sa studiezi un pic despre sistemele de afiliere gen Amazon, despre AdSense, pentru ca acestea sunt cele mai comode. Dupa ce intelegi cum merg lucrurile cu acestea, probabil vei incepe sa sapi singur! Bafta!
sorin8256 întreabă: