| Needinghelpsoplease a întrebat:

As dori sa vorbesc cu cei care au dat "Alatura-te" la un canal de Youtube. Vreau sa ma alatur unui canal de Youtube si am cateva intrebari.

-Primesti mesaj pe email mereu despre plata ta? (Ma refer daca primesti mesaj pe mail doar atunci cand te alaturi sau si cand youtuber ul actualizeaza beneficiile?)

-Cum opresc atunci cand nu mai vreau sa fac parte din comunitatea youtuberului? Sunt pe laptop si as vrea sa stiu cum se face.

-Primesti lunar mail atunci cand se face plata si intrebarea este si pentru cei care si au facut abonamente cu cardul la jocuri. Primesti mesaj cu cateva zile inainte reamintindu ti ca o sa ti se extraga suma respectiva de pe card? Daca da, odata la cate zile? Mentionez ca o sa platesc cu debit.

Daca puteti afla informatii m-ar ajuta foarte mult. Macar la una din intrebari daca stiti.

1 răspuns:
| ElenaSt2011 a răspuns:

Salut. M-am alaturat la mai multe canale de YouTube si iti spun din proprie experienta ca ESTE GRATUIT. NU te costa nimic.

E-mail care sa te anunte despre noile postari ale vlogger-ului respectiv primesti doar DACA ai dat click pe clopotelul (care apare langa optiunea SUBSCRIBE - sau Alatura-te) in momentul cand te-ai abonat la respectivul canal YouTube.

Cand nu mai vrei sa faci parte din comunitatea youtuberului, trebuie doar sa intri pe canalul acestuia si sa dai click pe butonul Unsubscribe (adica dezabonare).

Sunt gratuite atat abonarea, cat si dezabonarea.

Daca nu vrei sa te abonezi la un anumit canal YouTube dar totusi vrei sa urmaresti continutul acelui canal, ajunge sa salvezi link-ul canalului respectiv - de exemplu sa scrii adresa canalului (aia care apare sus in bara de cautare: de exemplu: www.youtube.com/limbagermana...) intr-un caiet si de cate ori vrei sa accesezi respectivul canal, doar vei scrie acea adresa in bara de cautare a YouTube-ului si dai enter.