Baga-i intr-un depozit bancar cu dobinda la termen de 4 luni. Asa macar stii ca stau intr-un loc. Dobinza la lei e jalnica, eu iau 1.4% momentan, dar nu ii tin pentru dobinda. Cind planific niste cheltuieli pe termen mediu-lung, incep sa bag intr-un depozit si stiu ca nu ma ating de ei.
Asta e suma de economisit in valuta? Mai bine cumperi vreo 5 grame de aur. Sau... imprumuti un prieten care stii ca ii mai si da inapoi, cu o dobinda reciproc avantajoasa. Daca vrei sa cistigi din fluctuatiile de curs, nu umbli cu maruntis.
Nu am zis ca vreau sa castig ceva , castigurile din fluctuatiile valutare se realizeaza in urma miilor de euro rulati. Vreau sa ii schimb mai mult ca sa nu ii "cheltuiesc fara sa imi dau seama".
Baga-i intr-un depozit bancar cu dobinda la termen de 4 luni. Asa macar stii ca stau intr-un loc. Dobinza la lei e jalnica, eu iau 1.4% momentan, dar nu ii tin pentru dobinda. Cind planific niste cheltuieli pe termen mediu-lung, incep sa bag intr-un depozit si stiu ca nu ma ating de ei.
Pentru 1000 lei nici nu are rost sa te gandesti la valuta pierzi din schimbul valutar la sigur
Uite-te pe site-urile de cursuri valutare, vezi evolutia fiecarei monede in timp, desi personal as alege euro.
ALSI întreabă: