| Alinnbr a întrebat:

Buna seara baieti si fete, am o intrebare, pot sa-mi fac card bancar de la varsta de aproape 16 ani, adica sa pot plati cu el, sa trimit bani, sa bag bani pe el etc? Vreau sa imi spuna o persoana care are card de la varsta asta sau care stie mai multe. Dau funda de aia daca e nevoie. ✌

Răspuns Câştigător
| dge18 a răspuns:

Da, dar trebuie să îți faci cu împuternicirea unui părinte. Adică dacă îți faci card de la 16 ani trebuie și tati sau mami să aibă putere asupra lui și până la 18 ani vei avea împuternicit, după 18 ani dacă vrei să îl scoți, îl scoți fără probleme, dacă vrei să rămână și să aibă acces la banii din cont rămâne acolo persoana.
Poți face orice cu cardul fără acordul părinților, îl folosești ca orice om în orice plată.
Succes!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poti!
Mergi la cea mai apropiata banca de casa ta, ca sa-ti fie usor sa ajungi rapid, cand ai nevoie.
Ai nevoie de buletin si de un parinte in persoana, doar ca sa deschizi contul bancar, dupa care il poti mentine singur si evident face tranzactii prin el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti sa iti faci card odata ce ai carte de identitate. Bineînțeles cu acordul unui parinte atat timp cat esti minor.

| Skarr a răspuns:

Da. Poți să ți faci card doar cu ajutorul unui părinte. Și părintele o să aibă access la cont din câte știu.