| Hăgiul a întrebat:

Bună seara comunitatea TPU! Am şi eu o nedumerire.sunt o fire singuratică (nu am niciun prieten unde stau) dar mi-aş dori pe cineva aproape care să mă înţeleagă, să fie mătur şi gânditor.
Unde aş putea găsi aşa ceva într-un loc unde prostia este în floare?

Răspuns Câştigător
| adriana_8719 a răspuns:

Da. ai dreptate. prostia este in floare...dar si florile sunt diferite, nu? poate nu ai cautat atat cat trebuie. sau poate te supraestimezi...adica nu vreau sa fiu rea, dar daca tu vezii pe toti ceilalti ca pe niste prosti, cum vei putea vreodata sa ai incredere in cineva, sa legi o prietenie de suflet? gandeste-te ca fiecare e sincer in ipocrizia lui si fiecare om are un suflet bun. bafta

6 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Peste tot uita-te in jurul tau si vei da sigur peste el

| NeWebMaster a răspuns:

Tine minte ca de multe ori, oamneii fac pe prostii...

| FollowTheLight a răspuns:

Cautati prietenii in locuri in care iti place sa mergi. Poti fi sigur/a ca vei gasi persoane exact ca tine.Desi e destul de ciudat sa mergi in parc, sa vezi o persoana care parca iti place si sa fugi la ea sa ii zici:vrei sa fim prieteni?big grin.nu la asta ma referlaughing.De exemplu, cauta locuri unde lumea obisnuieste sa socializeze.Ex:tabere, proiecte, diferite capanii poate.De ex nici eu nu am avut prieteni la scoala unde eram pana nu m-am mutat la una de arte.Eu fiind inclinata spre arte, mi-am gasit prieteni buni.Trebuie sa aveti ceva in comun.Sau poti merge pe principiul:contrariile se atrag.Desii ma indoiesc ca mergand intr-un club de manelisi vei gasi vreun prieten pe acolo...in fine. Sper ca te-am ajutat, poti sa imi trimiti un mesaj sa stiu si eu daca ti-ai mai gasit prieteni.Baftawinking

| cici_6785 a răspuns:

Lasa ca te faci tu mare si a-i sa-ti faci si tu un prieten mai inteligent, ai rabdare draga

| cici_6785 a răspuns:

Apropo dar unde se afla locul asta asa inflorit?

| Anonimus_5819 a răspuns:

Daca esti singuratic, inseamna ca iti place singuratatea si nu prea iubesti oamenii.
Si eu sunt singuratic si ma simt foarte bine asa. Mai greu e cand vrei sa pleci pe varful unui munte singur. Te poate papa ceva sau, mai rau, dai de vreun grup cu..."prostie in floare" si o patesti...