| LittleRose a întrebat:

Desi nu am depus bani in contul BCR, nu am economii, am fost contactata pentru a primi prima de la stat in valoare de 250 de euro, acordata persoanelor cu domiciliul stabil in Romania. In urma ridicarii acestei prime va trebui sa economisesc? Sau prima se acorda pur si simplu? In cat timp se acorda? Exista vreo smecherie ascunsa in toata treaba asta?

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Este, asa cum banuiesti, o" smecherie" in materie de vanzari practicata de catre un agent de vanzari al BCR-banca pentru locuinte(https://www.bcrlocuinte.ro/ro/economisire).Cu prima de 250 euro, pe post de "agatatoare", te poate convinge sa inchei un contract de economisire-creditare.

| mihai69 a răspuns:

Mai mult ca sigur e o țeapă. Mergi la cea mai apropiată sucursală a băncii și discută direct acolo cu cineva - îți va dovedi că e vorba despre o tentativă de fraudă. Eventual poți anunța și poliția, să prindă țeparii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Smecherie ascunsa: 1. ori te poti loga pe site-ul unde ai contul bancar cu datele, dar pe site-ul scris cu mana ta in bara de adresa, www.bcr.ro si acolo vei vedea daca ai mesajul sau nu, daca este vreo inselatorie cu mesajele si etc, sau du-te cum a spus mihai69 la cea mai apropiata sucursala de la bcr, si intreaba acolo fix ce ti-a venit in acel mesaj, sigur te vor lamuri!