Cei de la bere iti dau frigidere cu inscrisurile lor, umbrele, mese - poate si scaune, bani mai putin. Trebuie sa vezi conditiile cu fiecare in parte, trebuie sa ai un anumit numar de persoane si o anumita cifra de vanzari probabil, ca si alea costa, sa-si amortizeze si ei banii. Nu am inteles daca vrei sa faci terasa doar de vara sau permanenta, dar ai putea sa-i faci acoperisul normal si peretii, macar cei dinspre Dunare, mari, din sticla, pe sina culisanta care se pot deschide vara si cand e mai rece sau urat afara sa le inchizi. Acoperisul il poti face ori normal, daca faci peretii cum ziceam, sau daca o faci numai de vara il poti face sa se deschida, am vazut prin Bucuresti sistemul asta. Si daca tot e cu plaja, faci mesele joase si cu "scaune" gen perne foarte mari, pe care sa poti sta si turceste, si rasturnat, si oricum vrei - am vazut si asta undeva si mi-a placut teribil. Ce sa zic, succes si sper sa-ti ajunga banii! Si daca aplici vreo idee din ce-am povestit sa-mi spui unde esti, poate vin la o bere, sa vad si eu cum a iesit
Sa inteleg ca ai terenul? Daca vrei contracte cu firmele mentionate de tine de bere poti afla doar de la ei ce iti ofera.Bani nu-ti dau poate umbrele sau o combina frigorifica sa pui doar berea lor.Nu poti afla daca nu vorbesti cu ei.Acoperisul il poti face in asa fel sa se vada de la distanta cat mai mare.Nu-ti pot da exemple, conteaza si cum e constructia.Iti ajung banii pentru o constructie de 200mp plus restul cheltuielilor, plus marfa, salarii, impozite, taxe? Succes! Sa ma chemi cand e gata.
Pentru a-ti mobila terasa, dupa ce termini de construit/amenajat, contactezi mai multe firme (Heineken...etc), le spui despre ce este vorba si ii chemi sa vada terasa. Ei iti vor propune o varianta de colaborare care trebuie sa cuprinda si mobilier sau ce iti doresti si apoi tu alegi varianta cea mai buna.
Uite ce mobilier au cei de la Golden Brau:
http://www.facebook.com/....../photo.php
sorin8256 întreabă: