| Bloju_Mariana_1954 a întrebat:

Buna seara, doresc sa pot inlatura necazurile din familia mea si as dori sa stiu daca se poate de ce avem parte de asemenea piedici in viata, de pierderi de bani, de oameni care inseala. Va multumesc

3 răspunsuri:
| ALGator a răspuns:

Nu e tot timpul așa. Caută compania unor oameni mai cumsecade.

| Laura a răspuns:

Și la ce te aștepți? Descântece de spirite rele? Toți avem probleme și oameni de 2 bani sunt pretutindeni. La vârsta ta trebuie sa fii cu picioarele pe pământ.

| florinflorescu a răspuns:

Salut, eu consider viata un sir de lectii pe mai multe planuri. daca nu iti inveti o lectie, acea problema va reveni in viata ta.
acum ori esti prea bun si profita altii de tine, ori tu nu dai destula importanta persoanei tale, ori ai prea multa incredere in oameni. ori toate combinate intre ele. dar banuiesc ca esti matur, deci ai mai multe experiente neplacute, deci adu-ti aminte de ele, vezi unde ai gresit, accepta ca ai gresit, bucura-te ca ai primit o lectie, pentru ca orice lucru are si o parte buna si una rea. eu iti recomand sa privesti partea plina si sa te bucuri de viata asa cum este, dar sa speri la mai bine. daca tu te gandesti doar la lucruri rele, negative, le atragi in viata ta, ele chiar se vor intampla. dar daca iti schimbi gandirea acum, pe viitor vei primi ce samanata ai sadit acum. iti recomand sa citesti carti cursuri de dezvoltare personala, iti recomand filmul "the secret" https://www.youtube.com/watch?v=tEUqCTxE3gk
totul tine de tine, de ce vrei, de ce gadesti. succes.