| Ionut131286 a întrebat:

Bună seara! Este cineva care ma poate ajuta cu un portofel digital (Trust Wallet)?
Mulțumesc!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te va ajuta nimeni atata vreme cat nu spui clar ce vrei.
Vrei sfaturi legate de trust wallet, vrei bani, sau ce vrei?

| Ionut131286 explică (pentru Violleta2022):

E o poveste mai lunga. Am investit intr-o asa numita companie și eu spun ca profitul meu este în portofelul digital, dar nu pot sa retrag. As avea nevoie de un ajutor pentru retragere, asta bineînțeles dacă nu e țeapă.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ionut131286):

Cand investeti intr-o companie trebuie sa ai acte legale ca esti actionar la acea companie si asa le poti cere sa-ti arate bilantul contabil, daca firma a facut profit si daca ai ceva de primit.
Oficial esti instiintat daca s-a facut profit sau nu si care este suma care ti se va depune intr-un cont bancar sau metoda preferata.
Tu ai primit asa ceva de la compania respectiva?

Nu am primit absolut nimic.

Poate nici nu au facut raportarile la stat, poate nici nu au avut profit, mai este inca timp pana la sfarist de martie sa se declare profitul firmei, ceea ce tu nu poti cere acum, odata ce actele nu sunt finalizate si nici raportarile facute si nu ai inca habar daca acea firma a iesit pe profit sau nu.

E vorba de criptomonede. Daca te rog, nu pot sa îți trimit o poza pe whatsapp, ca să îți dai și tu cu părerea?

In cazul asta, depinde de compania in care ai facut investitia, daca este romaneasca sau straina, cand faci ei raportarile la stat si cand incheie anul financiar, ca atunci se informeaza siactionarii/investitorii daca s-a facut profit sau nu.
Mie nu ai ce sa-mi arati, fiindca ai sus ca nu ai primit nici un dcument de la compania aia, asadar tu trebuie sa ai rabdare pana primesti informatie si anunt d ela ei, ca s-a incheiat raportarea si firma are sau nu are profit si se dau sau nu bani.