| Mariobmb a întrebat:

Buna seara, eu execut lucrari de hidroizolatii, particular, nu am firma, cum pot oferi garantia celui la care fac lucrarea? Multumesc!

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu poti oferi garantie atata timp cat nu ai ceva legal. Tu faci lucrari ilegale.

Răspuns utilizator avertizat
| Salontanul a răspuns (pentru Harfagre):

Mai citeste! Este munca la negru si se sanctioneaza. Penalizările sunt menționate în articolul 260 din Codul Muncii, care detaliază și alte fapte ce încalcă flagrant legislația. Munca fiind la negru si produsul muncii este ilegal.

| Simpatic a răspuns (pentru Harfagre):

Pentru ca nu este inregistrat si nu plateste la ANAF, de aia este munca la negru!

Tocmai de aia ca legislatia este stufoasa (pentru unii doarhee hee ). Eu stiu ce spun si, crede-ma, am mai multa experienta cu legile decat ani de viata au "unii". Singura problema este ca in Romania nimeni nu verifica aplicarea legii. Mergem amandoi la un avocat si-i explicam situatia si-ti va spune ca asta este munca la negru. Sunt in stare sa pariez pe pensia mea si (crede-ma) este mai mare decat salariul minim brut pe economie. Doar ca voi tinerii aveti impresia ca le stiti pe toate. Linisteste-te! Nu stii legile. Cauta alt capitol, mai familiar, unde sa dai raspunsuri! Te asigur ca vei face un bine tuturor de pe acest site.

Tu citesti intrebarea? Este vorba de munca facuta fara firma. Nu ma intereseaza electricianul tau care are firma. Atentie la jigniri! Coeficientul unora este scazut din nastere dar ii pot ajuta, facandu-le un raport, sa dispara de pe aici. Noi vorbim munca fara acte si tu imi vii cu electrician autorizat! Citesti si nu intelegi?

| sierra1 a răspuns:

Verbal. Dar cum vorbele zboară, așa e și cu "garanția" ofertă de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contract