anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In 2005 l-am ajutat pe seful de la servici cu un imprumut bancar pe numele meu. In vara trecuta am primit o notificare de la asset portfolio, precum am de platit 9.000 lei. Din 2005 si in vara anului trecut nu mai primisem nici-o notificare privind imprumutul. Am crezut ca e o farsa sau ceva de genul, am vorbit in vara dar nimic nu era clar, asa ca ar refuzat sa le mai raspund la telefon, astazi am primit o notificare precum in urmatoarea saptamana va veni un exector judecatoresc. Nu stiu daca sefu a platit acel imprumut si mi s-a parut anormal ca dupa 9 ani sa primesc prima notificare. nu stiu ce sa cred

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde pe ce perioada a fost facut imprumutul, tu ar trebui sa stii asta, deoarece ai semnat contractul de imprumut.
Intreaba-ti seful care este treaba, daca a restituit ori nu creditul si daca nu l-a restituit integral solicita-i sa-l restituie.
Daca nu l-a restituit integral si nu o face atunci esti bun de plata, tu ai luat creditul.
Daca nu o faci repede va creste costul cu acest credit, se pot adauga dobanzi si cheltuieli de executare.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai contacteaza l pe sefu tau si intreaba l care e treaba. Iar tu, daca te bagi in rahaturi din astea nu ar trebui sa si urmaresti evolutia platilor? ca la urma urmei e fundul tau in joc

| Cozminn a răspuns (pentru suntserios):

Cand am discutat cu ei in vara anului trecut, le-am zis sa-mi trimita o copie dupa contract, au zis ca o sa trimita. A trecut jumatate de an si nu au trimis, de aceea sunt confuz.