Aici gasesti o metoda de a castiga bani de acasa, eu o promovez de peste un an cu rezultate foarte bune, vei gasi si dovezi de plata: http://bit.ly/10Zsyv5
Nu e chiar usor sa faci asa ceva. Cati ani ai?
Se pot face bani dintr-un blog, insa cam dificil. E nevoie de timp si dedicare. Si nu sunt chiar asa de multi bani. Alta metoda nu stiu.
Dar concret ce stii sa faci? si ma refer la lucruri serioase adica design, programare, seo, marketing, scris articole
Http://www.infinitybux.com/? ref=twixer dai aici cateva clickuri zilnice. ai nevoie de cateva minute libere pe zi si de rabdare :)
Va multumesc pentru interesul acordat. Am sa va scriu in ordinea in care mi-ati raspuns voi.
Am 25 de ani, timp ar fi in jur de 4-6 ore pe zi.
"girlinlove02" din pacate nu iti pot lasa mesaj pentru ca nu mai am cont de fb.
Zilele trecute am dat peste o chestie in care zicea ca te ajuta sa faci bani cu google adsense si cu ajutorul firmei lor. Mi s-a cerut o anumita suma de bani pentru gazduire, am primit niste email-uri foarte vagi si atat, nici un alt raspuns dupa acea. " suntserios" dintre toate pe care mi le-ai enumerat tu, cred ca cel mai bine m-as descurca la scris articole. Deci, daca ma poti trimite catre niste site-uri sigure (romana sau engleza) as aprecia tare mult.
Am ascultat sfaturile voastre si am sa le incerc pe fiecare in parte, sa vedem ce o sa iasa.
Sper doar sa nu castig prea multi bani deodata ca nu voi sti ce sa fac cu ei
Va multumesc inca o data pentru ajutorul acordat
Gasesti pe goo.gl/AV46yY o metoda sigura si simpla. Pt mai multe detalii foloseste pagina de contact pentru a-mi trimite un email.
Trebuie doar sa te inregistrezi, sa astepti sa iti trimita ei mail-uri si sa le accesezi.iti vor trimite in fiecare zi mail-uri.nu este un castig imens,dar decat deloc...mie mi-au prins bine;)este sigur,fara minciuni, spam-uri, fara investitii si timp pierdut.intra aici pentru mai multe informatii http://www.maildirect.ro/inregistrare/30dd511daba183e58b0944502e862dfa
sorin8256 întreabă: